Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Akoby toho Lela nemala už aj tak dosť, Vémola si priniesol domov krásnu šelmičku!
Zdielať na

Akoby toho Lela nemala už aj tak dosť, Vémola si priniesol domov krásnu šelmičku!

Archívne video

Zápasenie, rodina, zvieratá... Ktovie v akom poradí ich Vémola má

Zdá sa, že už Karlosa Vémolu (37) vyhrávajú emócie nad zdravým rozumom. Rozhodne mu nemožno uprieť lásku k zvieratám, ale rovnako nemožno popierať, žeby už hádam aj stačilo. Skutočne nevlastní žiadnu extra rozľahlú usadlosť, aby tam mohol mať celú ZOO vyhovujúcu zvieratám po každej stránke. No on si prosto nemôže pomôcť...

K dvom leviciam, klokanovi, koze, obrej korytnačke, prasiatku, pštrosovi, krokodílom, žralokovi, veveričkám, medvedíkovi čistotnému, opici, psom a exotickým rybám zrejme na Vémolande pribudol ďalší chlpatý maznáčik. Hoci, je otázne, nakoľko bude bezpečné sa s ňou maznať - je to totiž tigrica so zvláštnym menom - Antonie Ramba.

Akoby nestačilo, čo už teraz doma majú, Vémola rozkošnej pruhovanej šelme prosto neodolal. No tvrdí, že ju má len požičanú od bratranca, čo je ale prinajmenšom podozrivé. Jednak požičiavať si tigre je dosť zvláštne, no aj pravdepodobnosť, že má v rodine ďalšieho chovateľa exotického zverstva sa zdá byť nízka. No možné je všetko.

Vémola sa rád svojou ZOO pochváli:

Keď dokázal Vémola presvedčiť verejnosť a azda aj kompetentné úrady, že jednu zo svojich dvoch levíc našiel pri smetiakoch, príbehu o bratrancovi sa verí o niečo ľahšie. Akurát, že tigricu "požičal" Karlosovi zrejme na dlhšiu dobu - prvú fotku zverejnil koncom októbra, a ako je zjavné podľa ďalšej fotky, ešte stále ju má doma.

Azda je aspoň všetko v súlade so zákonom, nakoľko chov exotických zvierat spadá pod prísny zákon. Karlos musí mať v poriadku nielen všetky papiere k danej šelme, ale aj prostredie, v ktorom ju chová, musí spĺňať prísne podmienky. A to by už v preplnenej Vémolovskej ZOO mohol byť azda aj trošku problém.

Najčítanejšie