Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Čo by na TOTO povedali jeho slávni rodičia? Bartošovej a Štaidlov syn Artur poriadne prekvapil!
Zdielať na

Čo by na TOTO povedali jeho slávni rodičia? Bartošovej a Štaidlov syn Artur poriadne prekvapil!

Archívna reportáž

Tento rok prišiel Artur aj o otca

Mnohé deti by si želali mať slávnych rodičov, no mnohé z tých, ktoré ich majú by chceli presný opak... Niet pochýb, že dobrú skúsenosť s tým nemaá ani jediný syn Ivety Bartošovej (†48) a skladateľa a hudobníka Ladislava Štaidla (†75). Po narodení dnes už 25-ročného Artura obaja ako rodičia vtedy zlyhali. Boli to veľmi citlivé osobné záležitosti, ktoré viedli k rozpadu ich vzťahu, ale akoby popritom nevnímali potreby ich synčeka, ktorého všetko, čo sa dialo okolo neho, veľmi ovplyvnilo na celý život.

​Artur sa navonok javí byť vyrovnaný dospelý muž, ale jeho dušu zrejme stále zasahujú otázky, čo všetko ovplyvnilo život jeho matky, a prečo prišiel jej skrat, keď sa rozhodla opustiť tento svet. Zjavne v tej chvíli už nebrala do úvahy ani to, čo to spraví s jej jediným dieťaťom. Finančne sa ho snažila zabezpečiť, verila, že ho nenechá v štichu ani slávny zámožný otec, čo sa aj potvrdilo. 

Treba férovo spomenúť, že sa Ladislav Štaidl snažil synovi po úmrtí jeho matky zabezpečiť potrebné rodinné zázemie. Práve to zrejme veľmi pomohlo tomu, že sa Artur na svojej ceste životom nestratil.

Artur prežil skutočne tie najhoršie chvíle:

​Z bacuľatého chlapca je dnes fešný mladý muž, o ktorého je medzi ženami záujem. Vyštudoval na radu svojho už zosnulého pragmatického otca hotelovú školu, no aktuálne sa rozhodol pridať ešte niečo. Svojich rodičov zo šoubiznisu by nepochybne veľmi prekvapil. Zrejme si aj sám Artur potreboval ešte v sebe vyjasniť nejaké otázky, keď sa rozhodol pokračovať v štúdiu celkom iným smerom, ako by človek čakal po hotelovej akadémii - Artur sa vrhol na psychológiu.

​No ak má Artur ambície získať titul, bude to chcieť viac, ako sa len z pasie ponárať do diel takých slávnych mien, ako bol C. C. Jung či Sigmund Freud. Artur zjavne zdedil po otcovi aj sklony k biznisu, čo sa prejavilo napríklad aj na jeho pokuse presadiť sa s prenájmom vodných fajok. Po oboch zosnulých rodičoch zdedil celkom slušný majetok, a tak sa trápiť s vlastným zárobkom až tak veľmi nemusí. Je ešte stále natoľko mladý, aby si mohol dovoliť študovať to, čo ho baví. Je len dobre, že sa k životu stavia rozvážne, k čomu ho vedú aj otcove deti s jeho exmanželkou Aňou. Krátko pred skonom tento vychýrený sukničkár povedal, že dúfa, že syn Artur narazí na slušné dievča, ktoré ho neraní. S jednou dievčinou už nejaký ten piatok vo vzťahu je, no zjavne ho nezamestnáva natoľko, aby si neplnil svoje sny tak veľmi vzdialené od snov jeho rodičov.

Súvisiace články

Najčítanejšie