Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Kruté precitnutie! Dojímavé vyznanie Boučka po tom, čo jeho manželka odišla s ich synčekom!
Zdielať na

Kruté precitnutie! Dojímavé vyznanie Boučka po tom, čo jeho manželka odišla s ich synčekom!

Archívna reportáž

Libor sa veľmi aktívne zapájal aj do boja s pandémiou, keď sa ho choroba dotkla

Odkedy sa stal populárny český moderátor Libor Bouček (41) otcom, pozerá sa na svet oveľa vnímavejším a citlivejším zrakom. Veľmi visí na svojom synčekovi Albertovi (1,5), ktorého má s manželkou Gabrielou (30). Teraz ho títo jeho najbližší načas opustili a on sa s tým už v prvý deň odlúčenia nedokázal celkom vyrovnať. Svoje pocity vyjadril priam poeticky na sociálnej sieti.

​To, ako veľmi mu chýba synček a manželka, pochopil moderátor už na ceste nočnou diaľnicou, keď sa vracal z Plzne do Prahy. "Všade bola hmla. Diaľnica prázdna. V podstate. Ticho. Občas mám rád tieto chvíle samoty, sústredenia sa a rýdzo osobných myšlienok. A po prvý raz ma to prepadlo. S plnou silou. Prvýkrát prišiel pocit absolútne nepoznaný a intenzívny," priblížil doteraz nepoznané momenty Libor na Instagrame pre jeho sledovateľov. Iba v ten deň sa totiž rozlúčil na letisku s manželkou a synčekom, ktorí odlietali za teplom. On však musel kvôli svojim pracovným povinnostiam zostať doma.

"Dnes som sa s nimi  rozlúčil na letisku. Moja manželka a Albert. Najroztomilejšie stvorenie so svojím prvým batôžkom na chrbte. Letia na iný kontinent. Za slnkom. Za morom. Otec zostáva tu. Zrazu priepastne ďaleko. A počas tej nočnej jazdy ma to začalo dobiehať. Budú ďaleko, neuvidím ich, neprebudí ma pusou ešte tesne pred Gabi, nebudem tie tri týždne večer čítať knihu rozprávok a hlavne nebudem môcť okamžite predísť karambólu, ak by sa nejaký blížil," rozcítil sa v opise pre neho novej, citlivej rodinnej udalosti ostrieľaný moderátor.

Libor Bouček v populárnej jojkárskej šou Zlatá Maska: 

​On sám ako jedináčik sa však so svojími rodičmi takto kedysi lúčil často a ani si pritom neuvedomoval, čo všetko pri tom najmä mama cítila. "Možno úplne prvýkrát mi naplno došlo, čo moja mama prežíva dodnes, keď sa obáva, ako dopadne môj presun z miesta A do miesta B, ako je nutná odpoveď na otázku, či som v poriadku," vyjadril po rokoch pochopenie pre mamu, keď také niečo už prežíva aj on sám. Na otca je to až nezvyklé, a tak dokázal rozcítiť aj podaktoré známe mamy, ktoré ho sledujú na Instagrame, ako sú Monika Absolonová, Iva Kubelková, či Veronika Kaščáková. Tá mu odkázala: "Každé tvoje písmeno mi preletelo celým telom. Tak veľmi rozumieme...". Libor už teda patrí k zástupu mám a otcov, ktorí sú s deťmi nerozlučne spojení a má aj dar to poeticky napísať.

Libor často a rád vyznáva lásku svojim milovaným na sociálnych sieťach: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Libor Bouček (@liborboucek)

Súvisiace články

Najčítanejšie