Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Totálne pokazená prvá dovolenka s Dionom! Plačková zúri, TOTO si nepredstavovala!
Zdielať na

Totálne pokazená prvá dovolenka s Dionom! Plačková zúri, TOTO si nepredstavovala!

Archívna reportáž

Takto si pred rokmi predstavovala Zuzana veci okolo materstva

Na prelome októbra a novembra si manželia Staruszovci zmysleli, že je ideálny čas vyraziť k moru. Žiadne európske už, pochopiteľne, neponúkalo dokonalé letné počasie a už vôbec nie teplé more, vybrali si preto jednu z najobľúbenejších destinácií práve v týchto chladnejších mesiacoch - Dubaj.

​Spojené arabské emiráty sa stali za ostatné roky obľúbenou destináciou Slovákov, ktorí si chcú zohriať kosti aj v mesiacoch, keď doma vládne nepríjemné sychravé počasie. Luxus za pomerne dostupné ceny, aj čas letu sa dá ešte v pohode "prežiť", a tak mieria do Dubaja aj mnohé rodinky s deťmi. A Strauszovci nie sú výnimkou.

Práve Dubaj ostane  navždy zapísaný ako miesto, kde sa ich len dvojmesačný synček Dion prvýkrát okúpal v mori. Všetko sa zdalo byť dokonalé, počasie s teplotami nad 30 stupňov, vyhriate more, luxus, aký majú Zuzana Plačková s jej manželom René radi.

Pred rokom boli Strauszovci ešte v šoku, čo zažili po razii policajtov v ich dome:

​No azda všetci, ktorí chodievajú do bohatších arabských krajín, si určite všimli jeden miestny zvyk, ktorý priemerného Európana obvykle dorazí - miestni evidentne milujú mrznúť v klimatizovaných priestoroch a aj 15-stupňové rozdiely v teplote vnútri a vonku im zrejme nerobia problém. To sa ale nedá povedať o Zuzane, ktorú to poriadne vytáča a vždy na to doplatí. "Prídeš do nákupného centra a mínus päť a vyjdeš von a 40, toto je extrém," opísala Plačková bežný pocit turistov v Dubaji.

Instagram/QP

​Hoci by sa zdalo, že sa na izbách dá teplota regulovať, Zuzana má inú skúsenosť. "Vypnúť to nejde a nastavím tam teplotu napríklad 25 stupňov a dr*ne sa to na 19 alebo 21. Chcem vám niečo nahrať, ale ani to neviem nahrať, lebo mi vypadáva hlas," posťažovala sa Zuzana so skutočne výrazne zachrípnutým hlasom. "Dion to zvláda v pohode, je v poriadku, len mne ten hlas vypadáva," prezradila dôležitú informáciu, že aspoň jej bábo nepociťuje následky extrémnej klimatizácie. Zuzana dúfa, že sa dá čoskoro dokopy, no zrejme bude asi jediná istota prosto len prísť domov...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RENE STRAUSZ (@rene.rendy)

Súvisiace články

Najčítanejšie