Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Všetky spory sú zabudnuté? Daru Rolins v objatí s TÝMTO človekom už asi nikto nečakal!
Zdielať na

Všetky spory sú zabudnuté? Daru Rolins v objatí s TÝMTO človekom už asi nikto nečakal!

Archívna reportáž

Dara aj Simona žijú naplno

Život prináša rôzne situácie a zvraty, aké by azda nikto ani nečakal. Zrejme ani Dare Rolins (49) a Simone Krainovej (49), niekdajším kamarátkam na život a na smrť ani nenapadlo, že v jednom momente sa to zlomí a bude po priateľstve. Trvalo to celé roky, čo spolu neprehovorili, no osud im dal druhú šancu.

​Niekdajšie vymetačky všetkých dobrých pražských žúrov a kráľovny šoubiznisiu, Dara a Simona, zjavne obnovili svoje priateľstvo. Stretli sa po rokoch na istej akcii a na veľké prekvapenie všetkých prítomných si padli do náručia a objatia a spoločné chvíle nemali konca. Krainová zverejnila aj sériu spoločných fotiek s prekvapivo oduševneným vyznaním.

"Nikdy to bláznivé dievča neprestanem milovať. Je vo mne navždy nasťahovaná. Tá jej neskutočná energia, charizma, zmysel pre humor, talent na všetko a to telo – delo! Ja teda neviem, aký polčas to je, moje milá, ale fakt fuck the age. Milujem forever," napísala Simona a Dara toto vyznanie ocenila celou sériou srdiečkových emotikonov.
Dara chce obmedziť niektoré aktivity, možno aj vďaka tomu bude mať viac času na staronovú kamarátku:

​Okrem veku a dokonalej vizáže majú Dara a Simona viacero spoločných vecí, niekedy to bol dokonca aj spoločný frajer - Sagvan Tofi. Prekvapivo to ale nebola táto aférka, ktorá ich rozdelila - naopak, to ich vtedy spojilo. No bol to Simonin exmanžel Bořek Slezáček, ktorého Dara nezniesla, a tak sa začala intenzita stretnutí od ich svadby v roku 2004 znižovať, až kamarátstvo celkom vyšumelo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Simona vtedy povedala, že nedošlo k žiadnemu zásadnému sporu a nie je medzi nimi ani nenávisť, prosto kamarátstvo odišlo. "To, že sme sa s Darou stretli, to si veľmi vážim. Všetkých momentov s ňou. Ona mi kopu vecí dala, dúfam, že je jej tiež. Prosto nám to len nevyšlo. Ona má svoj život, svoje aktivity a ja tiež. Nemalu sme na seba čas a nejako to tak vyplynulo," povedala pred rokmi Krainová a bolo z jej slov cítiť, že to azda ešte nie je celkom beznádejné. A to sa teraz potvrdilo. Ktovie, možno sa obe opäť stanú kráľovnami večierkov.

Súvisiace články

Najčítanejšie