Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Moderátor a herec sa stal v septembri desiatykrát otcom, ďalšie DVE ženy sú s ním v očakávaní!
Zdielať na

Moderátor a herec sa stal v septembri desiatykrát otcom, ďalšie DVE ženy sú s ním v očakávaní!

Zdroj: Instagram/AS

Keby to nebola pravda, človek by povedal, že to snáď ani nie je možné. Populárny americký moderátor a herec Nick Cannon, ktorý je otcom dvojičiek Mariah Carey, kade chodí, tade deti plodí. Skutočne zarážajúci na tom je fakt, že sú ženy stále ochotné s ním zdieľať intímnosti, keď je všeobecne známe, že svoju úlohu vo vzťahu plní skutočne len ako "inseminátor". Prípadne ešte dobehne na fotenie s nastávajúcimi mamičkami.

​Len pred šiestimi týždňami sa stal Nick Cannon otcom po desiatykrát, pričom už vtedy bolo známe, že na ceste je aj jedenáste dieťa, a už prišla ďalšia správa s veľkým bruškom. Ako je už pri tomto multioteckovi tradíciou, tehotenské fotenie so svojimi milenkami vždy stihne, a tak budí dojem, že je snáď aj milujúci a prítomný partner. No je to už fyzicky nemožné, aby stíhal všetky svoje rodiny.

Jedenáste či dvanáste dieťa, podľa toho, ktorá z jeho mileniek porodí skôr, čaká s modelkou Alyssou Scott. Párik pritom už mal spoločného syna Zena, ktorý zomrel v decembri 2021 ako päťmesačný po tom, ako mu diagnostikovali rakovinu mozgu. 

Cannonova romantická odrhovačka, ktorou zrejme očaril mnohé ženy:

Scott sa podelila o sériu intímnych fotografií s Cannonom, pričom obaja boli nahí vo vani, pričom hudobník sa nežne dotýka bruška. "Toto je zázrak a oslava," napísala pod jeden z príspevkov, no nie je celkom jasné, čo je zázrak a čo je na oslavovanie, ak by človek nebral do úvahy samotné dieťatko. Otehotnieť s Cannonom zjavne až taký zázrak nie je, keďže sa to darí mnohým ženám a často, a či je čo oslavovať na tomto zvláštnom vzťahu je tiež otázne. V júni Cannon otvorene povedal, že "zlyhal" v monogamii a vzťahoch. Dodal, že si vie predstaviť, že jedného dňa sa opäť ožení, pričom túto skúsenosť zažil len raz - v rokoch 2008 až 2016 bol ženatý s Mariah Carey.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alyssa (@itsalyssaemm)

Okrem Zena má Cannon s modelkou Brittany Bell aj synov Rise Messiaha, ktorý má 6 týždňov, a Golden Sagona, ktorý má 6 rokov, ako aj dcéru Powerful Queen, ktorá má 22 mesiacov. Je tiež otcom dvojčiat Ziona a 16-mesačného Zilliona s Abby De La Rosou, ktorá v súčasnosti čaká aj Cannonovo tretie dieťa, ako aj 11-ročných dvojčiat Monroe a Moroccana s bývalou manželkou Mariah Carey. S modelkou Bre Tiesi má aj trojmesačného syna Legendary Love a nedávno privítal dcéru Onyx Ice Cole s bývalou modelkou LaNishou Cole.

Súvisiace články

Najčítanejšie