Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Hviezdna Cher ukázala frajera! Je od nej o 40 rokov mladší a je to pekný kvietok!
Zdielať na

Hviezdna Cher ukázala frajera! Je od nej o 40 rokov mladší a je to pekný kvietok!

Archívna reportáž

Na Slovensku aktuálne Cher pripomenula Sisa Sklovska

Napriek svojmu veku sa hviezdna speváčka Cher (76) nevyhýba spoločenskému životu a ani novým láskam. Vyzerá naozaj skvelo, skutočný vek by jej iste nikto neuhádol, k čomu iste prispievajú aj jej veľmi mladistvé outfity. V stredu večer sa vybrala do celebritnej reštaurácie v západnom Hollywoode, kde ju už čakal Alexander Edwards (AE) spolu s raperom Tygom. Pred vchod ju prišiel vyzdvihnúť Alexander a ako prechádzali dovnútra, chytili sa za ruky. Nie je to po prvýkrát, ako boli spolu v poslednej dobe videní.

​V reštaurácii strávila trojica čas zhruba do polnoci, potom všetci traja posilnení dobrým jedlom krátko po polnoci zamierili do iného podniku na nočnú zábavu. Tyga sa tam odviezol sám, zatiaľ čo AE a Cher sa viezli spoločne. K autu šli ruka v ruke aj pred zrakmi paparazzov a zjavne im to vôbec neprekážalo. V aute sa usadili na zadných sedadlách, pričom Alexander galantne pobozkal Cher ruku. Hneď nato si ruky opäť preplietli. Vyzerá, že medzi nimi nie je iba formálny vzťah. Potvrdzuje to aj ich spoločný odchod po zábave v nočnom podniku do domu speváčky v Malibu. Ten má údajne teraz predávať za 85 miliónov dolárov, sama ho však kúpila ešte v roku 1989 iba za necelé tri milóny.

Vo vzťahu tejto vekovo neprimeranej dvojice nič nebráni. Tridsaťšesťročný AE je už viac ako rok slobodný, po tom, čo sa rozišiel s modelkou Amber Rose, s ktorou má trojročného synčeka Slasha. Obvinila ho z viacerých nevier, čo neskôr aj sám priznal. Cher zas bola v rokoch 1964 až 1975 vydatá za Sonnyho Bona a v rokoch 1975 až 1979 za Gregga Allmana. S Bonom má spoločného syna Chaza (53), ktorý sa narodil ako žena menom Chastity, a s Allmanom má Cher syna Elijaha (46). Ďalšie jej vzťahy už do manželstva nikdy nevyústili.

S Cher sa neradno zahrávať, nenechá si rozhodne skákať po hlave:

​Jednalo sa takmer vždy o podstatne mladších mužov. "Pravdou je, že keby som nechodila s mladšími mužmi, nikdy by som nemala rande," uviedla Cher v roku 2021 pre magazín People. "Mladší muži nebývajú zastrašení staršími ženami. Ale starší muži v mojej vekovej kategórii, tí na to nemali," a tak jej nič iné nezostáva, ako sa tomu prispôsobiť. No asi si uvedomuje, že od notoricky známeho neverníka nič vážne a dlhodobé v ich vzťahu čakať nemôže.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Site Cher Brasil (@sitecherbrasil)

Pohybuje sa s ním zatiaľ v trojici aj s Tygom, údajne strávili nejaký čas spolu u nej v dome aj minulý týždeň, ale nie je jasné, či tieto stretnutia boli skôr pracovné alebo pre zábavu. Koncom septembra bolo vidieť Cher s Tygom na parížskom týždni módy na prehliadke Ricka Owensa. Ako povedala speváčka ešte v roku 2018, "stále hľadá romantiku", ale je problém, že je sledovaná na každom kroku. S mladým AE po boku jej ale zjavne ani strata súkromia neprekáža.

Sebavedomie fešáčikovi nechýba:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa A.E. (@ae4president)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie