Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Čo to so sebou spravila?! Odborník prezradil, prečo vyzerá Madonna ako vosková figurína!
Zdielať na

Čo to so sebou spravila?! Odborník prezradil, prečo vyzerá Madonna ako vosková figurína!

Archívna reportáž

Spevácka legenda Madonna (64) je napriek svojmu veku stále verná svojej povesti provokatérky, čo považuje za súčasť umenia. No zdá sa, že šokovať a provokovať je už hlavnou náplňou jej činnosti.Príspevky na sociálnych sieťach skutočne vyrážajú dych, a často nie v dobrom... Nemožno si nevšimnúť jej spuchnutú tvár bez akejkoľvek mimiky. Je to žalostný pohľad na kedysi prirodzene peknú tvár hviezdy.

​Po rokoch od nástupu Madonny na cestu slávy popovej divy by ju už možno ani vlastná mať nespoznala, ako sa hovorí. Keď popri jej prefiltrovaných fotkách ukáže v reálnom svetle pravú tvár, vidieť, že má upravenú snáď každú jej časť. Jej lícne kosti sú oveľa výraznejšie ako kedysi, ako aj pery. Zrejme si tiež nechala zdvihnúť obočie, aby dosiahla "líščí" efekt očí. Vďaka zúženej brade sa jej tvár zmenila na obrátený trojuholník a trochu pripomína Mravca zo známeho animovaného filmu, ako hodnotí nejeden znalec. 

To, čo sa ale stalo s jej tvárou na aktuálne zverejnených fotkách je naozaj pre mnohých šokujúce, aj keď si už mohli zvyknúť od Madonny na všeličo. Naslovovzatý odborník, plastický chirurg Anil Rajani z USA, má na jej výzor so spuchnutou tvárou pripomínajúcou voskovú figurínu po jeho rokoch skúseností, jasno. "Výplne na seba často naväzujú vodu. Madonna na seba nechala vrstviť v priebehu rokov rôzne druhy procedúr, ktoré dokážu tesne po zákroku tvár naozaj na maximum vyplniť a zväčšiť objem danej partie," vysvetľoval odborník, ale aj tak nie je celkom jasné, prečo mohla Madonna dopustiť, že jej tvár vyzerá ako "mimozemšťanská", bez lícnych kostí a mimiky, a aby toho nebolo málo, ešte si nechala aj odfarbiť obočie a vyzerá to desivo.

Madonna v klipe k piesni Don't Tell Me preferovala prirodzený vzhľad, ktorý sa jej vzhľadom k štýlu a veku hodil azda najviac:

"Madonna má svoju vlastnú značku pleťovej kozmetiky, ktorá má byť alternatívou plastík a sľubuje, že po nej budete mať pleť ako po zákroku, ale bez bolesti. Zrejme chcela podporiť predaj krémov tým, že bude živým dôkazom," uvažuje Rajani nad dôvodmi jej šokujúcej prezentácie. No akosi popritom odporuje logike, či je Madonina zohavená neforemná tvár práve tou správnou reklamou. Fanúšikovia v komentároch už nešetria kritikou, len málokto má pre speváčku slová pochvaly. A je to smutný pohľad na niekdajšiu kráľovnú popu.

Madonna pridáva na Instagram čoraz zvláštnejšie príspevky, v komentároch sa už o jej vzhľade s obavami vyjadrujú aj jej vlastní fanúšikovia: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

Pozrite si celý komentár Dr. Rajaniho:

Súvisiace články

Najčítanejšie