Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rytmus šokoval tetovaním na čele! Zúfalstvo alebo fér ponuka?
Zdielať na

Rytmus šokoval tetovaním na čele! Zúfalstvo alebo fér ponuka?

Archívna reportáž

Už nejakú dobu vyvoláva raper Rytmus (35) zvedavosť u svojich fanúšikov zvláštnym znakom, ktorý zrejme súvisí s nejakým novým projektom či výzvou skupiny Kontrafakt. Aby zvýšil napätie ešte viac, rozhodol sa urobiť aj jeden naozaj veľmi kontroverzný pokus. Vybral sa do ulíc s kamerou a nakrúcal komunikáciu s náhodne vybratými osobami, ktorým položil poriadne šokujúcu otázku s ponukou balíku peňazí. Museli však súhlasiť a zrealizovať jeho zvláštnu požiadavku.

 

​Tvorba Patrika Vrbovského je pre mnohých zaujímavá a má fanúšikov medzi všetkými vekovými kategóriami. Vie to veľmi dobre zúročiť, čo sa prejavuje aj v jeho okázalo luxusnom spôsobe života, ktorý mu mnohí závidia.  O raperovi je známe, že holduje aj tetovaniu, čo je evidentné už na prvý pohľad - naposledy pribudli kérky so zvečnením jeho syna Sanela a manželky Jasminy.

No teraz sa rozhodol primäť k vytetovaniu neznámeho znaku na čelo cudzích ľudí a ponúkal im za to slušné peniaze. Na svojej prechádzke mestom si náhodne vyberal z okoloidúcich a skúšal, či a za koľko sa mu niekoho podarí presvedčiť. Znak im ukázal, mnohých požiadavkou šokoval a vytetovať by si niečo na čelo nedali za žiadne peniaze. Pritom ponuku stále zvyšoval, šiel dokonca až na 50 tisíc eur. Napokon sa predsa našiel jeden odvážlivec, ktorý privolil už za sumu 5 tisíc. 

Rytmusovi sa predsa len podarilo nájsť človeka ktorý si dal za peniaze vytetovať tajomný symbol rovno na čelo:

Otázne je, nakoľko je morálne žiadať od človeka niečo také, nakoľko argument, že si to dal spraviť dobrovoľne neuspeje. Nikto netuší, aké pohnútky viedli mladého muža k tomu, aby bol za peniaze ochotný spraviť čosi také, lebo nič iné, ako peniaze o tom zrejme nerozhodovali. A ľudia su, žiaľ, ochotní robiť pre peniaze všeličo, čo by inak nespravili, vrátane vecí, ktoré neskôr oľutujú. 

Kým si neznámy mladík bol ochotný za pár tisícok poznačiť tvár na celý život, Rytmus a jeho manželka rozhodne nie sú na podobné vylomeniny odkázaní:

Rytmusovi sa podarilo docieliť to, čo chcel - zvýšiť záujem o jeho osobu a nový projekt symbolizovaný akýmisi poskladanými krížmi. Video s jeho otázkou "Za koľko lóve si necháš vytetovať túto kérku?" zverejnil na YouTube. Mladík si skutočne nechal vytetovať zvlášny symbol, a keď sa pozrel v tetovacom štúdiu do zrkadla na výsledok, len poznamenal: "Ciboha, doma budú mať radosť. Dobre…a čo to je vlastne?" Ale Rytmus sa rozhodol, že ešte ani teraz nie je tá správna chvíľa na prezradenie a odpovedal iba, že je to veľká vec. Mladíkovi so znakom na čele to asi stačilo a ešte stále prejavoval nadšenie. "To ma teší," dodal odovzdane a radosťou si vzal peniaze. Už len si počkať, čo za "veľkú vec", a pre koho vôbec by mala byť veľká, to bude.

Súvisiace články

Najčítanejšie