Jasno
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Prvá láska Hanychovej mladšej sestry je poriadny kvietok! Zbohatlícky syn sa rútil Lamborghini 300km/h!
Zdielať na

Prvá láska Hanychovej mladšej sestry je poriadny kvietok! Zbohatlícky syn sa rútil Lamborghini 300km/h!

Zdroj: Instagram/AH

To sa len tak často v rodinách nestáva, aby jej ženské príslušničky boli všetky naraz čerstvo zamilované, ako sa to deje teraz v rodine Veroniky Žilkovej (61). Začiatkom roka to tam vyzeralo ešte celkom štandardne. Zamilovaná bola iba Agáta (37), ako je to u nej posledné roky od rozvodu s Jakubom Prachařom v rámci jej častého striedania partnerov už zvykom. Jej neplnoletá sestra Kordula sa venovala len milovanému koňovi, na ktorom jazdí aj súťažne a Veronika bola ešte nič netušiaca dôverčivá manželka Martina Stropnického. A už je všetko inak.

​Ako to môže vymyslieť iba sám život, zakrátko sa začalo všetko meniť. Žilková dostala šokujúcu mailovú správu od manžela, že sa s ňou po 18 rokoch rozchádza. Netrvalo dlho a aj Agáte a jej milencovi chirurgovi Andrejovi tiež vypršala záručná doba. Zatiaľ čo Veronika niesla rozchod s manželom, pochopiteľne, len veľmi ťažko, jej staršia dcéra hľadala už nový vzťah, čo sa jej zakrátko aj podarilo v podobe dobre situovaného mediálneho magnáta Jaromíra Soukupa. Ich milostné vzplanutie sledovala verejnosť počas celého leta a vyústilo až do tehotenstva Hanychovej. Medzitým na seba začala pútať pozornosť aj najmladšia Kordula, keď si na filmovom festivale v Karlových Varoch predviedla v celej kráse. Nápadníci sa začali len tak hrnúť.   

Takto to spolu mladým zaľúbencom svedčalo, kým ich Agáta nerozsadila:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?????.?? (@extra.cz)

S nežne pôsobiacou dievčinou akoby začali šiť čerti. V septembri na TikToku provokovala vo videu šteklivými zábermi v sexi spodnej bielizni spolu s kamoškou. Aj Agáta na jej streame naznačila, že má sestra frajera, za čo ju mama hneď zahriakla, aby mlčala. Ona sama bola už vtedy zaľúbená po uši do bývalého rokera Pepu Holomáča, ale držala to ešte v tajnosti, keďže je ešte ženatý. Zakrátko to však vyšlo najavo a odvtedy obaja zažívajú druhú pubertu. Kordula však svojho frajera dokázala tajiť až donedávna, pokým sa s ním cez víkend neobjavila na zápasníckom galavečere Súboj hviezd v preplnenej pražskej športovej hale. Sedeli spolu v prvom rade a vymieňali si dotyky, pokiaľ ich Agáta nerozsadila.

Agáta sa už v minulosti vyjadrila k mladšej sestre Kordulke a jej puberte:

Okamžite začalo pátranie, kto je ten mladík, čo si získal Korduline srdce. Záhada sa dala rozlúštiť pomocou sociálnych sietí. Volá sa Damian a s obľubou sa ukazuje vo veľmi drahých značkových outfitoch a ešte drahších autách. Na jednom jeho zdieľanom videu sa pochválil nočnou jazdou na Lamborghini, keď ukazoval tachometer rýchlosť 308 km/h. Nevyhýba sa ani návšteve nočných klubov. Vyzerá, že je to typický synáčik zo zbohatlíckej rodiny, na čo by azda mali Veronika a Agáta dať pozor, aby sa Kordula príliš nepopálila, hoci to asi k prvým láskam patrí. Žilková sa nedávno priznala, že keď mala ona 17 rokov, nemohla rodičom rozhodne povedať všetko. "Bola by som rada, keby mala Kordulka so mnou priateľskejší vzťah," naznačila svoje predstavy. Azda si dievčinka nechá poradiť, no ako sa hovorí, každý sa musí poučiť na vlastných chybách.

O Kordule bude vo českom šoubiznise, zdá sa, ešte veľa počuť:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa kordy (@kordulastropnicka)

Súvisiace články

Najčítanejšie