Oblačno
17°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Soukup po vážnom úraze v nemocnici! Teraz sa Agáta ukázala!
Zdielať na

Soukup po vážnom úraze v nemocnici! Teraz sa Agáta ukázala!

Zdroj: Instagram/JS

Beztarostné letné užívanie si lásky majú Agáta Hanychová (37) a Jaromír Soukup (53) už za sebou a jeseň ich už podrobuje tvrdým skúškam reality. Z leta im zostal ale "suvenír" v podobe Agátinho tehotenstva. Že to nebude až tak ľahké, sa nedávno ukázalo pri komplikáciách, kvôli ktorým ju hospitalizovali v nemocnici a aj po návrate domov jej lekári odporučili pokoj. Nebola by to ale ona, keby sa rýchlo neotriasla a nevrhla sa do ďalších aktivít. Síce s partnerom ukončili ich šou Agáta Jaromíra Soukupa, ale má už náhradu v ďalšej šou Holčičky. Teraz ale nastali komplikácie u Jaromíra.

​Posledné teplé jesenné dni babieho leta si chcel Jaromír Soukup užiť aj jazdou na bicykli, keď sa vybral na výlet do prírody. Stihol svoje pocity z jazdy ešte okomentovať aj na Instagrame."To bol ale krásny deň. Na bicykel a na prechádzku," vytešoval sa a akoby to  zakríkol, keď onedlho spadol z bicykla a doplatil na to tvrdým dopadom. Pozviechal sa a podarilo sa mu dôjsť k Agáte. "Jaromír ku mne ešte dorazil od seba z domu na obed, ten obed ešte dojedol a šiel do nemocnice až na druhý deň, lebo si nemyslel, že to bude také závážné, a až podľa röntgenu sa zistilo, že je to naozaj vážne," prezradila Hanychová v rozhovore pre eXtra.cz.

Pre Soukupa zranenie znamenalo, že si musí dať pauzu kvôli operácii a hospitalitácii. "Mal teraz dosť komplikovanú operáciu ruky, pretrhnuté väzy a naozaj škaredú zlomeninu, takže sme vystriedali nemocnice a izby a teraz sa zas o neho budem starať ja," vysvetľovala starostlivá Agáta. "Jaromír je teraz asi hodinu po operácii ruky, takže ja teraz idem za ním do nemocnice," oznámila aktuálnu situáciu. A to iba nedávno chodila navštevovať do nemocnice jej syna Kryšpína, ktorý sa musel tiež podrobiť operácii končatiny, ale nohy. Zakrátko zas navštevoval Jaromír pre zmenu v nemocnici Agátu, kde dostávala infúzie kvôli tehotenským komplikáciám.

Jaromír odmoderoval so sadrou na ruke aj svoju pravidelnú reláciu:

Po jej prepustení ju navštevoval u nej doma, aby jej pomohol a pre ňu a jej deti aj nakúpil a navaril. Teraz si zas svoje role vymenili. Variť a starať sa o Jaromíra bude Agáta, osud to zariadil dokonalo. Soukup sa k tomu stavia celkom hrdinsky. "Myslela som si, že ženské sú väčšími hrdinkami, ale on to nesie naozaj statočne," vyjadrila sa o ňom pochvalne Agáta. Nezabudol sa ale, ako sa patrí, poďakovať lekárom, sestričkám, aj jeho priaznivcom, ktorí mu posielali správy s podporou. Zlomená ruka je, šťastie v nešťastí, tá ľavá, tak ako pravák bude môcť fungovať.  

Jaromír Soukup skončil v nemocnici so škaredou zlomeninou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie