Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Mrazivé priznanie hviezdnej herečky! Po mŕtvici a nádoroch v prsníkoch má nález v maternici!
Zdielať na

Mrazivé priznanie hviezdnej herečky! Po mŕtvici a nádoroch v prsníkoch má nález v maternici!

Zdroj: Instagram/SS

Choroby a smrť si nevyberajú podľa hviezdneho statusu, ani podľa majetku či krásy... Dôkazom sú mnohé hviezdy, ktoré trpia vážnymi ochoreniami a nejedna už aj v nerovnom boji podľahla. Z tohto pohľadu mala doteraz šťastie v nešťastí hollywoodska superhviezda Sharon Stone (64). Síce sa jej choroby nevyhýbajú, no zatiaľ ich vždy úspešne porazila.

​Sharon Stone vyzýva ženy, aby vždy chceli počuť aj názor druhého lekára a neuspokojili sa s prvotnou diagnózou. S týmto apelom prichádza po tom, čo jej bola opäť nesprávne stanovená diagnóza, z ktorej sa vykľul nádor v maternici.

V utorok sa herečka známa najmä z trhákov ako Základný inštinkt či Kasíno podelila prostredníctvom instastories o to, že "práve mala ďalšiu nesprávnu diagnózu a nesprávny zákrok". Dodala, že na potlačenie bolesti musela dostať "dvojitý epidurál", pričom práve pre neznesiteľnú bolesť sa rozhodla vyhľadať druhý názor u iného lekára, ktorý jej povedal, že má "veľký myómový nádor, ktorý musí ísť von".

Pripomeňte si Sharon v slávnej scéne, jednej z najodvážnejších v tej dobe:

Keď sa herečka zamýšľala nad svojou skúsenosťou, vyzvala svojich nasledovníkov, aby sa nikdy neuspokojili s prvým lekárskym názorom. "Najmä dámy: Nenechajte sa odbiť a ZÍSKAJTE DRUHÝ NÁZOR! Môže vám zachrániť život," napísala v pondelok a priblížila svoju situáciu. "Na úplné zotavenie budem poterbovať 4 - 6 týždňov. Vďaka za vašu starostlivosť. Všetko je v poriadku," ubezpečila fanúšikov.

Sharon si užíva život naplno, aj so svojimi najbližšími:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Stone (@sharonstone)

Nie je to prvýkrát, čo držiteľka Zlatého glóbusu musela absolvovať chirurgické odstránenie nádorov. Minulý rok vo svojich memoároch Krása dvojnásobného života prezradila, že v roku 2001 jej lekári museli z pŕs odstrániť nezhubné nádory, ktoré boli "gigantické, väčšie ako samotný môj prsník". Podelila sa aj o to, že plastický chirurg jej bez jej súhlasu dal väčšie prsné implantáty, keď sa podrobila rekonštrukčnej operácii. V  autobiografii Stone písala aj o mozgovej príhode a krvácaní do mozgu, ktoré prežila v roku 2001, keď mala 43 rokov. "V miestnosti bolo také ticho. Keď je v miestnosti také ticho a nikto okolo vás nebehá a nesnaží sa vás napraviť, vtedy si uvedomíte, ako blízko je smrť a aké je všetko vážne," opísala mrazivú skúsenosť. Stoneová sa zotavila a dala si dvojročnú prestávku od herectva, keď si obnovila zdravie, ale v rozhovore pre Variety v roku 2019 povedala, že mŕtvica zabrzdila jej kariéru na dlhých 7 rokov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie