Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Je to celé podvod? Expert tvrdí, KTO je v skutočnosti za Harryho knihou!
Zdielať na

Je to celé podvod? Expert tvrdí, KTO je v skutočnosti za Harryho knihou!

Archívna reportáž

Harry s manželkou boli v Británii zhodou okolností práve v čase, keď kráľovná skonala

Chystané memoáre princa Harryho (38), ktoré majú vyjsť 10. januára, sa stali už teraz terčom veľkého záujmu verejnosti. Vyjadrujú sa k nim aj rôzni odborníci, keďže napovrch už vyplávali aj isté informácie o obsahu. O princovi bolo známe, že inklinoval viac k rôznym dobrodružstvám ako k nejakému filozofovaniu a zamýšľaniu sa nad životom. Aj preto sa podaktorým nechce veriť, že by napísal memoáre sám a opisy jednotlivých udalostí by boli len z jeho hlavy. Vyzerá to skôr na štýl jeho manželky Meghan (41), aj podľa úsudku znalca kráľovskej rodiny Toma Bowera.

​U princa Harryho naplno platí známe - za všetkým hľadaj ženu. U neho veľmi výrazne, odkedy sa dal dokopy s mimoriadne ambicióznou a dominantnou Meghan Markle. Čo sa jej nepodarilo získať v podobe slávy ako herečke, to dobehla vzťahom s príslušníkom britskej kráľovskej rodiny. A ukazuje sa, že riadne poťahuje nitkami jeho osudu. Už dávno ju podľa zdrojov z paláca vraj mali prekuknúť ako jeho brat, otec, tak aj už zosnulá kráľovn Alžbeta II. 

Kráľovskému expertovi Jonathanovi Sacerdotimu sa nepáči titul Harryho knihy Spare (Náhradník), myslí si, že takéto postavenie má skôr v manželstve s Meghan, povedal pre Express.co.uk. Takto sa vraj k nemu v kráľovskej rodine nestavali. Podľa Sacerdotiho ľudia Harryho "často vnímajú ako človeka, ktorý hrá druhé husle popri svojej manželke herečke a jej ambíciách uvádzať audio programy, písať obrázkové knihy a možno aj začať politickú kariéru v Amerike". 

Aj známy kritik Meghan a Harryho, britský moderátor Piers Morgan zastáva názor, že Harryho kniha bude posledným klincom do rakvy rodinných vzťahov v britskej kráľovskej rodine:

Meghan považuje za "dobrodružku, ktorá sem prišla, aby získala slávu a bohatstvo, vrátila sa do Ameriky, zneužívala svoj kráľovský titul, zarábala na spôsobovaní utrpenia." Upozornil, že narozdiel od vyplakávania nad "neslobodou" bol práve Harry "stále schopný dať najavo svoju osobnosť viac, ako to možno bolo dovolené Williamovi, keďže nebol zaťažený ako on zodpovednosťou vyplývajúcou z vedomia, že raz bude kráľom. Bol veľmi obľúbený a mnohí si ho vážili pre jeho vojenskú službu." O jeho postavení v monarchii si myslí, že "mal vymedzenú a uspokojivú úlohu a neustále sa oňho starali a robili z neho kľúčovú súčasť práce kráľovskej rodiny, a nie náhradníka jej hlavných cieľov a úsilia." Harry to ale zjavne vidí inak a stále stojí pevne po boku svojej vyvolenej. Po vydaní knihy už zrejme ani nikoho bližšieho mať nebude.

Niektorí experti na kráľovskú rodinu tvrdia, že za Harryho aktivitami treba hľadať jeho ambicióznu manželku Meghan: 

Iný znalec kráľovskej rodiny Tom Bower, považuje Harryho memoáre za príliš "jedovaté" a preto pochybuje o autentickosti jeho vyjadrení. "Jeho kniha je vlastne Meghanina kniha. Meghan je osoba, ktorá diktovala túto agendu. Prečítala každé slovo v knihe. Je veľmi inteligentná a sofistikovaná," vysvetľoval expert pre The Sun. Harryho memoáre vyjdú takmer presne tri roky po oznámení, že spolu s manželkou Meghan odchádzajú z britského kráľovského paláca a ich povinností voči Korune.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie