Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Madonna dočista zošalela?! Ukázala holé prsia a v živom vysielaní užívala drogy!
Zdielať na
Hudba

Madonna dočista zošalela?! Ukázala holé prsia a v živom vysielaní užívala drogy!

Archívna reportáž

Americká hviezda Madonna (64) už zrejme načisto stratila súdnosť, keď sa vo svojom seniorskom veku pretŕča s holým zadkom, ba najnovšie k tomu pridala aj obnažené prsia. Navyše počas nedávneho rozhovoru s mladou influencerkou Terri Joe na TikToku pred zrakmi divákov užila drogu. Spevácka legenda vždy rada provokovala, ale na staré kolená by si snáď už mohla vybrať niečo sofistikovanejšie na upútanie pozornosti.

​Aj pre hviezdnu speváčku Madonnu zrejme platí staré známe, že zvyk je železná košeľa. Nedokáže totiž upustiť od imidžu sexuálnej dračice, hoci by sa to vzhľadom na jej vek už aj patrilo. Je síce obdivuhodné, ako mladistvo aj vďaka plastikám vyzerá, ba dokázala si udržať aj štíhlu postavu, ale menej ju možno chváliť za to, že ide do stále väčších extrémov, akoby bola v druhej puberte. Nehovoriac o jej odfrabenom obočí, čo skutočne nie je veľmi lichotivé. Teraz kedysi uznávanej umelkyni hrozí, že sa z nej zakrátko stane len objekt výsmechu, ak sa rýchlo nespamätá.  

O fotografii jej nahého poprsia by sa dalo namietať, že je určená skôr pre erotické časopisy. Nedávno vyšla aj jej kniha Sex, v ktorej sa objavili taktiež veľmi odvážne fotografie s pózami, ktoré nazvali mnohí ako "pornografické". Aj známa česká modelka a influencerka Simona Krainová (49), ktorá skutočne nie je prudérna, sa nad Madonnou preto pozastavila. "To ako vážne? Preboha, prečo? Kto a prečo jej našepkáva, že toto je správna cesta? Kde je jej pôvab, kde sa stratila tá nádherná ikonická kráľovná popu, toto má byť vzor krásy pre novú generáciu? Pre mladé ženy? Pre vaše dcéry?" pýta sa mama dvoch synov, ktorá je aj pre toto rada, že nemá dcéry.

Madonna si vo vskutku bizarnom rozhovore v 8:40 minúte vytiahla fľaštičku s prchavou látkou a schuti si "šňupla": 

Poznamenala, že "idem radšej von a snáď tam niekoho podobne vyzerajúceho nestretnem,"  a vtipne dodala "aj keď... je Halloween, nie?" A to asi Simona ešte nevidela Madonnu na livestreame v rozhovore s Terri Joe, zvláštnej TikTokerke, ktorá napriek tomu, že je evidentne afroamerického pôvodu tvrdí, že je "takmer čisto bieleho pôvodu" a farbu kože má len po starom otcovi. Je kresťanská fanatička, bojuje proti homosexuálom a má silné predsudky voči afroameričanom - aj preto prekvapuje, že s ňou ultra liberálna Madonna vôbec komunikuje.

Mnohí fanúšikovia majú obavy o mentálne zdravie stárnucej kráľovnej popu, jej príspevky na Instagrame sú podľa mnohých viac než znepokojivé:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

Speváčke ale zjavne nerobilo problém vytiahnuť počas úpravy vlasov flaštičku a poriadne sa z nej nadýchnuť pred očami Terri a jej divákov. "Wau, všetko teraz vnímam inak," poznamenala so smiechom Madonna. Zjavne šokovaná Terri Joe sa jej spýtala, či ide o poppers, čo má byť prchavá látka na vyvolanie krátkej sexuálnej eufórie, na čo Madonna povedala len toľko, že to "nikdy predtým nerobila." Tomu sa skutočne len ťažko verí, že by si na premiéru vybrala práve živé vysielanie. No sledovateľom sa to zdalo byť veľmi v prvom momente zábavné, čo sa ukázalo v ich komentároch. Neskôr už nasledovala oprávnená kritika - speváčka by si skutočne mohla uvedomiť, že je vzorom pre mnohých a jej excesy sú už za hranicou.

Madonna nedbá ukázať všetko:

Instagram/Madonna

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie