Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Habera po 20 rokoch s krásnou Danielou hlási: Krása nie je všetko!
Zdielať na

Habera po 20 rokoch s krásnou Danielou hlási: Krása nie je všetko!

Archívna reportáž

Habera sa už nevedel dočkať, keď sa po covide rozbehnú koncerty

So svojou partnerkou, modelkou Danielou Peštovou (51), sa pred pár dňami prišiel spevák Paľo Habera (60) pozrieť aj na iné krásky na 39. svetovom finále Elite Model Look v Prahe. Iste je na tú svoju právom hrdý, veď doteraz patrí medzi žiadané modelky vo svete, najmä v USA. Ale to, prečo im vydržal vzťah už vyše dvadsať rokov, určite nie je iba o kráse a sláve. Tie v skutočnosti môžu byť práve problémom, keď niekomu prerastú cez hlavu.

​​Počas mladosti zrejme nebol úspešný spevák Paľo Habera práve ideálnym partnerom pre svoju prvú manželku, s ktorou má už dávno dospelú krásnu dcéru. Musel trochu dozrieť, a keď v štyridsiatke stretol o deväť rokov mladšiu Danielu, našiel v nej ideálnu partnerku a matku ich dvoch spoločných detí. Aj ona si prešla nepodareným manželstvom, z ktorého má jedného syna. Iste túžila po pevnom vzťahu so spoľahlivým partnerom. Práve spoľahlivosť si veľmi cení aj Habera. 

"Život nie je ľahký, preto je potrebné mať vedľa seba spoľahlivého partnera, a to Daniela je. Ale recept na takýto vzťah  nemám, asi som mal šťastie, že sme sa našli. Nedávno sme zistili, že sme spolu už dvadsať rokov, ale netreba to počítať," uvažoval spevák pre Expres.cz v odpovedi na otázku, či má nejaký špeciálny recept na úspech v partnerskom vzťahu aj v neľahkých dobách. Spolu s krásnou Danielou tvoria veľmi elegantný pár a iste málokomu na nich nespočinul zrak, keď sa ruka v ruke prechádzali po Španielskej sále Pražského hradu, kde mala modelka aj pracovné povinnosti na súťaži modeliek. Bolo vidieť, že medzi nimi stále funguje chémia, keď si medzi sebou vymieňali pohľady a nežnosti.

Daniela patrí medzi šťastné ženy, ktoré aj ďaleko po 40-tke vyzerajú mladistvo aj bez chirurgických zákrokov:

​Iste je Habera hrdý na úspech a krásu svojej partnerky, ale to iste nie je hlavný dôvod, prečo stojí pevne pri jej boku, hoci ako dlhoročný porotca speváckej súťaže a spevácka hviezda má iste veľa obdivovateliek. "Krása je doplnkom celkovej osobnosti. Krása je dosť relatívny pojem. Dôležitejšie je to, čo z človeka vyžaruje, keď vie, čo dokáže. Až potom sa pozriem na vzhľad," mieni skúsený porotca. Spomenul britského speváka Eda Sheerana, ktorý nie je práve krásavec, ale o jeho sláve rozhodol talent a jeho osobnosť. Haberovej Daniele sa ale dostalo azda všetkého, skutočne si aj s Paľom môžu povedať, že žijú pod šťastnou hviezdou. 

Paľo a Daniela tvoria stabilný pár už dlhé roky: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pavol Habera (@pavolhabera)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie