Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Plačková sa opäť vydávala, TOTO boli jej svadobné šaty! No najšialenejší dar dostal malý Dion!
Zdielať na

Plačková sa opäť vydávala, TOTO boli jej svadobné šaty! No najšialenejší dar dostal malý Dion!

Prvú svadbu mala Zuzana v čase, keď ešte vyzerala celkom inak

Tak, ako Zuzana Strausz Plačková pred pár dňami avizovala, sa aj stalo. Zuzana a René vstúpili po druhýkrát do manželstva, tentokrát ale pred Bohom. Stalo sa to presne po 7 rokoch od civilného sobášu.

​Tretieho októbra 2015 vstúpila Zuzana Plačková do manželstva s René Strauszom v budove niekdajšej Konskej železnice v Bratislave. Išlo však "len" o civilný obrad, a keďže Strauszovci sú veriaci, chcú zložiť dodatočne manželský sľub aj pred Bohom. "Vždy sme chceli svadbu v kostole, tak teraz sa naskytla príležitosť, že keď ideme Dionka krstiť, tak pán farár nám spraví najskôr obrad, kde sa zoberieme, a potom budú krstiny," prezradila Zuzana pred pár dňami, čo chystá.

Rozhodne to ale nemala byť podobne okázalá udalosť, ako keď v cukríkovo ružovej róbe ohurovala pred 7 rokmi. "Nerobíme okolo toho ceremóniu, ani svadobné šaty nebudem mať," zaskočila Zuzana sledovateľov v jej instastories. Zrejme všetci by čakali, že si nenechá ujsť príležitosť opäť sa obliecť do svadobných šiat.

Pred rokom zažívali Strauszovci najhoršie chvíle, to je už zjavne zabudnuté:

Zuzana sa ale napokon predsa len obliekla do svadobných šiat, inak totiž nemožno nazvať jej čisto biely nohavicový kostým doplnený bielou koženou bundou. Hoci na fotke zo šatníka ešte mala na hlave aj biely závoj, na samotný obrad si ho nedala. Strauszovci si dali aj nové obrúčky, azda im prinesú aspoň toľko šťastia, ako tie predošlé.

Plačkovej kamarátka zdieľala zostrih z udalosti:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Niky Rich MAKEUP (@niky_rich)

No obrad bol v skutočnosti len "vedľajšou udalosťou", to hlavné malo byť Dionkov krst. Aj na mega oslave bolo celkom jasné, kto je hlavná hviezda a opäť padli za obeť stovky balónov v prekrásne výzdobe, no aj malý pánko bol naozaj parádne vyobliekaný, hoci Zuzana drží slovo a synčekovu tvár neukazuje. No najväčším prekvapením bol asi dar, ktorý chlapček dostal. "Dion má oficiálne mesiac a dostal peniaze na svoje prvé auto. Ja odpadnem," napísala neveriacky Zuzana. Nuž, ťažko sa vymýšľajú dary rodinke, ktorá má všetko. Azda im už len zaželať veľa lásky a zdravia!

Súvisiace články

Najčítanejšie