Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Agátina bolesť a strach o bábätko! ROZCHOD počas tehotenstva!
Zdielať na

Agátina bolesť a strach o bábätko! ROZCHOD počas tehotenstva!

Zdroj: Instagram/agatahanychova

Ako sa dalo očakávať, téma tehotenstva Agáty Hanychovej (37) s multimilionárom Jaromírom Soukupom (53) bude poriadne horúca. Začali o tom rozprávať trochu priskoro oni sami, keď mala byť známa influencerka ešte len v prvom trimestri tehotenstva. Prvé klebety ale začali šíriť Soukupovi známi po tom, čo sa im vraj pochválil. A odvtedy je to už v ich vzťahu téma číslo jeden.

​Málokto predpokladal, že Agáta otehotnie tak skoro, podľa všetkého už počas prvého mesiaca ich vzťahu. Tvrdí však zhodne s mamou Veronikou Žlkovou (60), že po bábätku obaja veľmi túžili. Po maminom vyjadrení, že "bábätko je to veľmi chcené a veľmi vytúžené a že každé nové dieťa je u nás v rodine vítané" to zakrátko potvrdila aj sama Agáta. "Toto tehotenstvo bolo plánované. Nie je to tak, že by sme si s Jaromírom, on vo svojom veku a ja vo svojom veku, povedali - wow, my sme nemali prezervatív, preto som tehotná... Takto to rozhodne nebolo!" vyvracala názory mnohých, aj keď nie je práve známkou zrelosti plánovane otehotnieť iba po mesiaci známosti.

V každom prípade tehotenstvo môže byť pre Agátou záťažou aj preto, že je stále veľmi zaneprázdnená a niekoľkokrát v týždni vysiela s Jaromírom aj ich novú šou. Pre známu influncerku je to veľká príležitosť dostať sa na obrazovky televízie po tom, čo jej každodenný život s úspechom predvádza na Instagrame. To malo podnietiť Jaromíra počas ich dovolenky v jeho vile v Marbelle, aby urobili spolu niečo podobné v jeho televízii. Už počas  spustenia relácie ale bola Agáta "v tom", čo jej situáciu skomplikovalo. "Tretie tehotenstvo je ťažšie, pretože som staršia. Ale len z tohto pohľadu," zverila sa svojim sledovateľom na streame Instagramu. 

 Agáta bola v minulosti vydatá za Jakuba Prachařa, pozrite si, čo vtedy prezradila o ich veľkom dni:

"Najhoršie tehotenstvo bolo s Miou, pretože som sa rozchádzala s Kubom a toto by som nikomu nepriala. Bola som na tom psychicky zle a som rada, že Mia je zdravá," priznala svoje problémy s Jakubom Prachařom (39), čo v tom čase opísala s nevôľou aj jej mama. Vzťah to vtedy napokon ustál, hoci už o dva roky neskôr sa predsa len Agáta a Jakub rozišli. Prachař mal dokonca pochybnosti, či je Mia jeho kvôli údajnej Agátinej nevere, Soukup si je ale otcovstvom istý a spolu s Agátou už vyberajú aj meno. "Vyberáme mená tak, aby nemali sviatok. Mia totiž nie je v kalendári," hovorí o zvláštnom prístupe Hanychová, tipy na meno ale až do pôrodu prezradiť nechce.

Agáta má za sebou už prvé tehotenské fotenia:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie