Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
TAKTO zistila, že je tehotná! Agáta prezradila, že test ani nepotrebovala a vedela to hneď!
Zdielať na

TAKTO zistila, že je tehotná! Agáta prezradila, že test ani nepotrebovala a vedela to hneď!

Zdroj: Instagram/AH

Tehotenstvo Agáty Hanychovej (37) je, a kým bude trvať aj určite stále bude hlavnou témou ako v šou Agáta Jaromíra Soukupa, tak aj na sociálnej sieti, kde známa influencerka komunikuje so svojimi sledovateľmi. To, že je v očakávaní, prezradila svetu vo veľmi skorom štádiu, čo je nezvyklé, keďže ide o pomerne rizikové obdobie. Našťastie, ako je známe, doteraz nemala Agáta počas jej predošlých dvoch tehotenstiev žiadne väčšie problémy, a tak si zrejme verí aj teraz. Skúsenosti jej poslúžili aj ako detektor, že je tehotná.

​Veľký šok svojim fanúšikom spôsobila Hanychová, keď po veľmi krátkej známosti s mediálnym magnátom Jaromírom Soukupom (53) priznala, že je "v tom". Nečudo, že mnohí krútili hlavami a iste si pritom podaktorí z nich pomysleli, že na to, že sú obidvaja už zrelí a v v intímnych otázkach nepochybne skúsení, sa predsa len takto "hlúpo pošmykli". To ešte pred vyjadrením Agáty poprela jej mama, herečka Veronika Žilková (60). "Môžem povedať, že bábätko je to veľmi chcené a veľmi vytúžené," prekvapila jasnou odpoveďou, či šlo o pošmyknutie, alebo zámer.

Najnovšie aj Agáta, ktorá doteraz mlčala o tom, ako to bolo s jej tretím otehotnením, už prezradila svoju verziu, zhodnú s maminou, píše portál Blesk.cz. "Toto tehotenstvo bolo plánované. Nie je to tak, že by sme si s Jaromírom, on vo svojom veku a ja vo svojom veku, povedali - wow, my sme nemali prezervatív, preto som tehotná...Takto to rozhodne nebolo," tvrdí Agáta, ale zaiste nie všetci jej to celkom veria.

Pozrite si moment, keď medzi Agátou a Jaromírom zjavne preskakovali iskry a zakrátko sa dali dokopy:

Či to bolo tak, alebo inak, je v každom prípade úplne jedno, bábätko je na ceste a jeho rodičia sú šťastní. To, že otehotneli snáď hneď prvý mesiac, ako sa dali pred 4 mesiacmi dokopy, je skutočne ich voľba a nikoho nič do toho. Agáta prezradila aj to, že nepotrebovala ani test, aby si bola istá, že je v tom. Išlo o pomerne typický príznak tehotenstva, v Hanychovej prípade určite.

Tu je "príznak" celkom zjavný:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

"Zatiaľ som nejako extrémne nepribrala v iných častiach ako v tých horných. Tak to mám vždy, ani som si nemusela robiť test! Keď som si doma obliekala podprsenku, tak som si povedala - ajajaj!" pochválila sa Agáta počas jej fotenia pre Blesk. Hoci sotva končí prvý trimester, už uvažuje aj o pôrode. "Rodila som dvakrát u pána doktora Vlka. S Kryšpínom trval pôrod asi osemnásť hodín a s Miou štrnásť, tak dúfam, že sa to skracuje a do tretice to bude rýchlejšie," prezradila mama dvoch detí a vyzerá, že chce aj tretie porodiť opäť prirodzeným spôsom. Jednoducho, Agáta si verí vo všetkom a zatiaľ jej to aj vychádza.

Súvisiace články

Najčítanejšie