Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Detstvo, aké by nechcel nikto! Dcéra Michaela Jacksona otvorene o jej trpkom živote!
Zdielať na

Detstvo, aké by nechcel nikto! Dcéra Michaela Jacksona otvorene o jej trpkom živote!

Archívna reportáž

Po skone slávneho speváka Michaela Jacksona (†50) po ňom zostali tri deti. Medzi nimi bola jedinou dcérou Paris Jackson (24). Tá je z detí najslávnejšou, ale zároveň aj najkontroverznejšou. Keď navždy stratila otca, ujala sa jej výchovy spolu s bratmi otcova mama, ktorá ich zrejme až priveľmi rozmaznávala, čo malo na Paris neblahý vplyv. Už ako pubertiačka vyvádzala, pričom nechýbali ani alkohol a drogy. Ako je známe, párkrát si siahla aj na život. Naposledy sa zhruba v polovici septembra o nej na sociálnych sieťach šírili zvesti, že nežije, boli to však nezmysly.

​Pre Paris nie je zjavne jednoduché byť súčasťou takej slávnej rodiny ako sú Jacksonovci. Vyrovnáva sa s tým po svojom aj pomocou magických obradov. Rituály pri splne Mesiaca sa stali pravidelnou činnosťou, ktorú vykonáva v prírode so skupinou svojich "duchovných priateliek". Spolu tvoria "spoločenstvo" s vlastnými pravidlami, tajomstvami a zvykmi, a Paris nedbá občas pustiť von aj nejakú tú fotku. 

Minulý mesiac Paris prezradila, že práve žije "svoj najlepší život", keď predstavila svoj nový, zdravý životný štýl. Na ten veľmi dbal aj jej otec, hoci popritom, žiaľ, užíval v nadmernom množstve lieky na nespavosť a bolesti, čo bolo nakoniec príčinou jeho predčasného skonu. Paris mala vtedy iba jedenásť rokov. "Keď som žila s otcom, všetci sme mali plán a jasné pravidlá. Viedli sme veľmi zdravý životný štýl. U babičky to bolo iné, neplatili tam žiadne pravidlá, detstvo sme strávili na limonáde a tortách," prezradila Paris ešte v roku 2020 v dokumente Unfiltered.

Nepodarí sa často, aby sa Jacksonove deti ukázali všetky spolu:

​Podobne ako mnohé dcéry slávnych hviezd, aj ona začínala s modelingom a filmovaním, pričom to skúša vcelku úspešne aj so spevom na americkej hudobnej scéne a už v roku 2020 vydala svoj prvý album Wilted. Paris bola svojho času zaradená aj do zoznamu najkrajších ľudí časopisu People.

"Smrť nás vráti späť k bohu rovnako ako sa zapadajúce slnko vracia do osamelého oceánu," Paris občas fanúšikov zaskočí temnými myšlienkami:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?? (@parisjackson)

Keď bola v puberte dva roky na prevýchove v internátnej škole, bola tam podľa jej slov vystavená verbálnemu, fyzickému aj sexuálnemu násiliu, čo malo u nej spustiť nočné mory a stratu dôvery k ľuďom v spojení s depresiami. Začala mať aj problémy s príjmom potravy. Nasledovali drogy, alkohol, depresie, aj pokusy o samovraždu. Ostáva veriť, že Paris má už toto temné obdobie nadobro za sebou.

Súvisiace články

Najčítanejšie