Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tak toto je veľký šok! Čerstvo zaľúbená Žilková priznala známeho milenca z minulosti!
Zdielať na

Tak toto je veľký šok! Čerstvo zaľúbená Žilková priznala známeho milenca z minulosti!

Zdroj: instagram/VŽ

Rozvádzajúca sa herečka Veronika Žilková (60) neprestáva prekvapovať, s kým všetkým mala vo svojom živote intímne dočinenia. Niežeby sa snáď mohla porovnávať s celkovým počtom s jej dcérou Agátou, ale ich zvučnými menami ju asi tromfla. Pri príležitosti okrúhleho jubilea minulý rok vydala svoje spomienky v knihe Deľte dvomi, kde sa priznala k aférkam s viacerými zaujímavými menami, ktoré verejnosť veľmi dobre pozná. Manžela Martina Stropnického (65) v postavení veľvyslanca v Izraeli, tým zaiste nepotešila. Na oslavu jej 60. narodenín, spojenú s krstom knihy, vtedy ani neprišiel. 

​Ako v autobiografii Žilková prezradila, po jej rozvode s režisérom Jiřím Hanychom (64), s ktorým má dcéru Agátu (37), sa cítila opustená, a tak rýchlo padla do náručia slávneho oscarového režiéra Jiřího Menzela (†82), keď s ňou flirtoval pri ich stretnutí na filmovom festivale. Nejakú chvíľu si myslela, že je jeho jediná, ale keď s ním počala dieťa, už zo svojej naivity vytriezvela a bez toho, aby to oznámila Menzelovi, išla na interupciu. "Vedela som, že Menzel má viac dievčat. Navyše som bola spálená životom. Tiež som nechcela ďalším otehotnením riskovať, že zas stratím všetku prácu," uviedla otvorene.

Ďalším veľmi zaujímavým menom v jej živote bol vraj aj legendárny spevák Karel Gott (†80). V autobiografii šťavnato opísala historku z jedného stretnutia. Prejavil vraj pritom svoju túžbu po intímnom zblížení na aukcii, ktorá sa týkala zbierky pre charitu. Gott tam mal dať svoju kravatu. "Majstre, tá kravata tú cenu nemá," mala mu povedať, keď zamkol dvere. Rešpektoval to, ale keď ju potom odprevadil k autu s nedokončenou  vetou "ale raz...", po jeho odchode začala kričať: "Do kelu, mňa balil Karel Gott!".

Krátko po rozchode s manželom bola Veronika zjavne touto udalosťou poznačená:

Do tretice pre tých, ktorí jej autobiografiu nečítali, sa pri príležitosti jubilea populárneho speváka a herca Pavla Vítka (60), spomenulo teraz aj jeho meno, píše portál Blesk.cz. To je pre mnohých šokujúca správa, nakoľko Pavel je celý život známy svojou homosexuálnou orientáciou. Okrúhle narodeniny Vítek oslávil koncertom v pražskej Lucerne, kam bola pozvaná aj Žilková ako hosť.

Takto sa ukázala Veronika s jej novým priateľom na Vítkovej oslave:

O Pavlovi sa vie, že od konca 80. rokov žije v medzitým už aj registrovanom partnerskom vzťahu s producentom Janisom Sidovským (54). "S Pavlom som strávila jednu noc. Bolo to v mojom dejvickom byte, kam som sa presťahovala, keď ma naši vyhodili z domu za niektoré odhalené scény," uviedla v autobiografii herečka. "Ale myslím, že som nebola jediná. Vtedy tých dievčat Pavel vystriedal viac. Mali sme také 'free hippies', obdobie" dodala. Od svojho romániku na DAMU sa tak spolu prvýkrát postavili aj na javisko, pričom s nápadom pozvať Veorniku prišiel Vítkov manžel Sidovský. Niet pochýb, že obnovenia romániku sa už obávať nemusí, obaja sú šťastní vo svojich vzťahoch. Ten Veronikin je pritom veľmi čerstvý, azda to je konečne ten pravý.

Pavel Vítek prednedávnom ukázal fotky z mladosti:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pavel Vítek (@pavelvitekofficial)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie