Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Strach o legendu z Beatles! Choroba a rušenie koncertov bez náhrady!
Zdielať na

Strach o legendu z Beatles! Choroba a rušenie koncertov bez náhrady!

Archívna reportáž

Označovať niekoho za hviezdu či legendu je vždy tenký ľad. Kým jeden človek to tak môže cítiť, druhý ten názor nemusí zdieľať. No je pár mien vo svete šoubiznisu, kde jednoducho musí zložiť klobúk každý. Niet pochýb, že to tak je aj pri kapele Beatles. Najslávnejšiu kapelu sveta zrejme nikto nikdy "nedorovná", dvaja z jej členov pritom ešte stále koncertujú.

​John Lennon, Paul McCartney, George Harrison a Ringo Starr - to sú štyri mená, ktoré pozná snáď každý, a kto nepozná, mal by si tieto medzery vo vedomostiach okamžite doplniť. Dvaja zo slávnych "chrobákov" už nie sú medzi živými, no Paul McCartney a Ringo Starr stále koncertujú, hoci sú obaja po osemdesiatke.

Bubeník z Beatles a jeho kapela All-Starr však aktuálne boli nútení zrušiť koncert po tom, čo 82-ročný Ringo ochorel, píše portál Mirror. Fanúšikov zarmútili a znepokojili zároveň len pár hodín predtým, ako mal vystúpiť na pódiu. 

Pred pár rokmi sa "bítlsáci" stretli opäť v jednej skladbe:

​Hovorca kapely prezradil, že choroba 82-ročného Ringo nesúvisí s covidom, ale jeho diagnózu neupresnil. Záhadná choroba ovplyvnila jeho hlas. Aj organizátorom povedali len to, že Ringo je chorý, a žiadne ďalšie informácie im neboli poskytnuté.

Ringo si stále zachováva neuveriteľne mladistvý prejav:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ringo Starr (@ringostarrmusic)

Ringo začiatkom júla oslávil 82. narodeniny a usporiadal svoju každoročnú oslavu Peace and Love. Mal za sebou rušný rok, keďže spolu so svojou kapelou ukončil koncom júna na Floride prvú časť svojho jarného turné 2022. To bolo odložené ešte z roku 2020 kvôli pandémii koronavírusu. Druhá časť ich turné sa má skončiť 20. októbra v Mexico City, ale či sa ešte vôbec rozbehne je v tomto momente nejasné. Vzhľadom na vek hviezdneho muzikanta sú obavy o jeho zdravie namieste, azda ide skutočne len o ľahkú sezónnu virózku.

Súvisiace články

Najčítanejšie