Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vondráčkovej mladý milenec je v šoku! TOTO po prevalení vzťahu rozhodne nečakal!
Zdielať na

Vondráčkovej mladý milenec je v šoku! TOTO po prevalení vzťahu rozhodne nečakal!

Archívna reportáž

Priznanie Lucky Vondráčkovej (42), že je spokojná a šťastná vo svojom živote aj vďaka novej láske, viedlo k novému ošiaľu, kto by to tak mohol asi byť. Ako je už jej zvykom, jeho identitu totiž nechala zatiaľ utajenú. No po tom, ako mladý zápasník MMA Zdeněk Polívka (24) zdieľal fotografiu z galavečera na nedávnom turnaji MMA v Dobříši, na ktorej má tesne po svojom boku smejúcu sa Luciu, mali už mnohí jasno. Mladíka potom neminula záplava otázok, či je to pravda, z čoho nie je práve nadšený.

​Potetovaný mladík s jazvami na tvári a impozatnou postavou ako sa patrí na zápasníka, možno podcenil situáciu, ktorá nastane po zverejnení jeho fotografie s Luckou na sociálnych sieťach. Najmä po tom, čo sa sama priznala k novej láske. Napriek tomu, že si vždy rada vyberala partnerov spomedzi športovcov, ako boli okrem hokejistu a exmanžela Tomáša Plekanca aj futbalista Tomáš Ujfaluši, krasokorčuliar Tomáš Verner, hokejista Marek Peksa, či parkúrista Tomáš Zonyga, tento statný svalovec, navyše mladší o osemásť rokov, bol pre verejnosť šokom. Ku drobnej a krehkej Lucii podľa názoru mnohých akosi celkom nepasuje. 

Vondráčková možno potrebuje pocit ochrany, keďže sa vlani posťažovala, že ju prenasleduje stalker, a to by jej mohol Zdeněk Polívka rozhodne zabezpečiť. Aj jeho mladosť je zrejme pre Luciu, ktorá si potrpí na imidži mladej ženy ako outfitmi, tak aj účesom a líčením, iste príjemným osviežením. "Užívam si stav zamilovanosti, je to to najkrajšie obdobie.  Sme tak nejako všetci šťastní a spokojní," zverila sa Blesku. "Ja sa červenám, keď o tom hovorím, už dosť," dodala hanblivo.

Vypočujte si aktuálny hit Lucii Vondráčkovej v spolupráci so slovenským producentom Markom Vossom s názvom Kolikrát:

Horšie je na tom s odpoveďami na otázky o vzťahu s Vondráčkovou zrejme mladý zápasník, ktorý s kariérou iba začína. V relácii ShowTime sa radšej priamej odpovedi vyhol. "Momentálne sa sústredím len na svoj dôležitý zápas na Oktagone vo Frankfurte. Nechcem čokoľvek potvrdzovať, ani vyvracať, ani čokoľvek iné víriť okolo seba," začal s vysvetľovaním. "Keď som sa vrátil z tréningového kempu, strhla sa doslova lavína záujmu o moje súkromie, a aj keď sa niekomu môžem javiť ako exhibicionista, svoje súkromie si strážim a o nejakú pozornosť veru nestojím, tým skôr 14 dní pred mojím veľkým zápasom," odkázal všetkým Polívka. Nuž, to si mal vzťah s českou hviezdou rozmyslieť, ak nestojí o pozornosť, lebo tej sa rozhodne nevyhne.

Údajný milenec Lucie Vondráčkovej, zápasník Zdeněk Polívka sa momentálne ústredí na dôležitý zápas so slovenským zápasníkom "Pirátom" Krištofičom:

Súvisiace články

Najčítanejšie