Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
To je poriadny šok! Vondráčková priznala zamilovanosť, ale fakt do TOHTO zajačika?!
Zdielať na

To je poriadny šok! Vondráčková priznala zamilovanosť, ale fakt do TOHTO zajačika?!

Archívna reportáž

Po nedávnom priznaní Lucky Vondráčkovej (42), že je zamilovaná, začali dohady, kto by to len mohol byť. No stačilo si pár dní počkať a odpoveď ponúkol zjavne samotný šťastlivec. Jeho identita ale prekvapila snáď každého, kto sa o túto sympatickú speváčku a herečku zaujíma. Opäť si vybrala z radov športovcov.

​Po rozvode s hokejistom Tomášom Plekancom (39) sa Lucie akoby vyhýbala novej láske a vzťahu. Sklamanie z nevydareného manželstva, z ktorého sa narodili dve deti, bola iste veľká a bála sa zrejme opätovného zranenia. Hoci ju spájali s kdekým, jediný vzťah, ktorý priznala, bol vlani s moderátorom Petrom Vojnarom (46), ale jej city k nemu vyprchali až podozrivo rýchlo. Mnohí si aj preto mysleli, že to bol len reklamný ťah na zvýšenie záujmu o jej nové piesne. Pár mesiacov po ich rozchode bolo okolo Lucky a jej nápadníkov opäť ticho.

O to viac prekvapilo, keď sa aktuálne sama priznala, že niekoho predsa len má. "Užívam si stav zamilovanosti, je to to najkrajšie obdobie. Sme tak nejako všetci šťastní a spokojní. Ja sa červenám, keď o tom hovorím, už dosť," zverila sa pre Blesk.cz s tým, že "možno čoskoro príde chvíľa, keď sa to dozviete". O Vondráčkovej novej láske nevedel nič ani jej expriateľ. "Nie sme v kontakte a o ostatné sa nestarám. Mám svoj život, na ktorý sa sústredím," vyjadril sa Vojnar pre ŽivotVČesku.

Lucie Vondráčková žije po rozvode už tri roky v Česku, po jej boku zatiaľ nie je stály partner, avšak šepkalo sa v minulosti o viacerých nápadníkoch:

Portál kafe.cz napokon prekvapil informáciou, že Vondráčková je zamilovaná do mladého zápasníka MMA Zdeňka Polívky (24). Niekto ich upozornil, že ju videl držať sa s ním na verejnosti za ruku. Mala sa k nemu túliť aj na na nedávnom turnaji MMA v Dobříši počas galavečera, a práve samotný Zdeněk zverejnil fotku, kde sa s Luckou k sebe majú. Aj keď Lucia vyzerá naozaj sviežo a mladistvo, predsa len osemnásťročný vekový rozdiel je celkom výrazný. Ale ako sa už neraz ukázalo, napríklad aj vo vzťahu Venduly Pizingerovej a jej Josefa, alebo Moniky Beňovej a jej Ľubomíra, láska nepozná vek, ak si dvaja sadnú. Ktovie, či napokon Lucka presne toto nepotrebovala ku šťastiu.

Po boku Lucie vídať mladého zápasníka MMA Zdeňka Polívku, na fotke vľavo vedľa speváčky: 

Súvisiace články

Najčítanejšie