Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Svadba?! Cibulková to prepálila, Dara a Pavel potvrdili svoju lásku!
Zdielať na

Svadba?! Cibulková to prepálila, Dara a Pavel potvrdili svoju lásku!

Cibulková vzala do Talianska aj svojho stylistu

Tehotná Dominika Cibulková (33) si zrejme pod vplyvom silných emócií neuvedomila, čo to vešia na sociálnu sieť. Vo štvrtok podvečer začala svoje instastories zaplavovať fotkami a videjkami z Talianska. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby hlavnými aktérmi v skutočnosti neboli Dara Rolins (49) a Pavel Nedvěd (50).

​Dominika s kamarátkami a kamarátmi, ktorých zdieľa aj s Darou, ako napríklad Zuzka Šebová, Lukáš Kimlička či Andrej Kusalík, sa na posledné septembrové dni vybrali na pozvanie Dary a Pavla k Lago Maggiore, v preklade k Najväčšiemu jazeru ležiacemu na rozhraní Talianska a Švajčiarska. Nádherné horské prostredie láka už dlhé roky nielen celebrity, ale aj politikov a iné známe osobnosti. Spája ich jedno - poriadne natrieskané kontá.

Na prvý pohľad sa zdá, že zaľúbenci priateľov z Česka a Slovenska pozvali na skutočne dôležitú životnú udalosť. Fotka zaľúbencov a dvojdňový program rozpísaný na hodiny pôsobia pomerne jednoznačne. Žiaľ, presne sa nedá vylúštiť, čo sa v ktorú hodinu má diať. No aj Dominikine komentáre k fotkám vzbudzujú jasné podozrenie. "Konečne som tu, aby som oslávila môj najobľúbenejší pár. ... Toto je moja najšťastnejšia tvár, lebo títo dvaja sú takí zamilovaní," písala k rôznym spoločným záberom s kamarátmi a Darou s Pavlom. Večer si užili žúr na lodi a Dominika k veselému videu, kde všetci spolu spievajú známu taliansku odrhovačku "ma-ma-ma-ma-ma-maria-ma", pripísala opäť podozrivé slová: "Oslavujeme život - oslavujeme lásku týchto dvoch úžasných ľudí".

Dara jednu kapitolu svojho života ukončila, druhá sa otvára:

Dara a Pavel sa nevzali, no oslávili iný spoločný záväzok, do istej miery ešte "záväznejší", ako je manželstvo. Podľa talianskych portálov, pričom prvý priniesol informáciu denník Il Corriere della Sera  si totiž Dara a Pavel pred pár dňami kúpili pri jazere obrovský kus pozemku v bezprostrednom susedstve s Kennedyovcami za šialený milión eur. Pri jazere vlastní nehnuteľnosť aj slávny spevák Al Bano a ďalšie známe osobnosti Talianska.

​Pozemok o rozlohe takmer 2000 metrov štvorcových, ktorý kúpili Dara a Pavel, sa podľa katastrálnych máp využíva ako pasienky a orná pôda. Ale je možné na ňom aj stavať, čo je zrejme jasný plán zaľúbencov. Zaujímavé je, že pozemky začali skupovať už v decembri minulého roka, neskôr ich spojili pod firmu a sú majiteľmi pol na pol. Takýto záväzok možno skutočne chápať ako potvrdenie lásky, a aj keď sa nateraz svadba nekoná, rozhodne pevnosť svojho vzťahu zaľúbenci už potvrdili.

Súvisiace články

Najčítanejšie