Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Slováček sa môže aj na hlavu postaviť! Patrasová zbalila kufre a odišla za jej talianskym priateľom!
Zdielať na

Slováček sa môže aj na hlavu postaviť! Patrasová zbalila kufre a odišla za jej talianskym priateľom!

Archívna reportáž

Sedem rokov trvajúci mimomanželský vzťah Slováček nijako netajil

Vzťahy v manželstve Dagmar Patrasovej (66) a Felixa Slováčka (79) sa verejne pretriasajú už dlhé roky a ako sa zdá, ani to tak skoro neskončí. Felix vzbudzuje pozornosť jeho neverami a neustálym flirtovaním, Dagmar zas svojím nadmerným pitím alkoholu. Zdalo sa, že tesne pred osemdesiatkou sa začal slávny hudobník krotiť, keď ukončil sedemročný vzťah s o polovicu mladšou milenkou Gelemovou a vrátil sa k manželke. Sem-tam ale opäť vystrkuje rožky, čo rieši herečka pitím, ako to vyzerá. To sa Slováčkovi ale nepáči a idylka je v nedohľadne.

​Pre Dagmar bol podľa jej slov, počas sedem rokov trvajúcej verejnej nevery jej manžela, oporou jej taliansky priateľ Vito. Ten pre ňu znamená ešte stále veľa. "Nezrieknem sa muža, ktorý ma podržal v najhorších časoch, ktorý mi pomohol a psychicky ma podporil, ktorý mi pomáha dodnes," povedala ešte krátko po návrate neverného manžela do ich spoločnej domácnosti. Manželmi s Felixom sú už štyridsať rokov, ale jeho nevera ju riadne psychicky poznačila. "Na tých sedem rokov, čo sa ťahal s tou paní, sa nedá len tak zabudnúť. Stále sa to vo mne bije. Viete, on je Felix obojživelník, ktorý sa prispôsobí všetkým situáciám, ale ja nie," tvrdí Patrasová.

​Felix Slováček sa pozerá na dlhé roky ich manželstva po svojom. "Náš vzťah je ako po štyridsiatich rokoch manželstva. Niekedy sa mi zdá, že sme ako brat a sestra, niekedy zas, že sme milenci," zveril sa pre eXtra.cz. Na priateľstvo manželky s Vitom sa ale nepozerá veľmi nadšene. Pozná sa s ním už pár rokov, keď chodieval s Dádou na dovolenky do Talianska. Po jeho návrate k manželke si neprial, aby to s Vitom pokračovalo aj naďalej. "Teraz sedím vedľa Dády a malo by to tak zostať. Ako pán Vito prišiel, tak aj odíde," sebavedomo prehlasoval, akoby to malo byť samozrejmosťou napriek jeho dlhoročnej nevere.

Dáda sa po boku neverného manžela Felixa opäť začala objavovať po rozchode s jeho milenkou. Sadli si aj do kresla v šou Jaromíra Soukupa:

Inak to ale vníma Dagmar. "To je pravdepodobne jeho želanie alebo jeho myšlienky. Nie som človek, ktorý si všetko nechá páčiť a všetko hodí za hlavu," komentovala názor svojho manžela na Vita. Slováček navyše neprestal vyvádzať a jeho fotky so ženami sa objavujú pravidelne, hoci sú to "len" flirty. A tak sa teraz Dáda rozhodla, že sa po dlhom čase s talianskym priateľov konečne stretne osobne. "Letím do Kalábrie za Vitom, budem tam týždeň," povedala Patrasová pre súkromnú televíziu. Svoju jesennú dovolenku v Taliansku ale už avizovala pred časom, vtedy ale tvrdila, že tam pôjde s kamarátkou a o Vitovi sa nezmieňovala. Posledné vyčíňanie Felixa zrejme rozhodlo, že sa so stretnutím s Vitom tajiť nebude, zbalila kufre a ide. Čo si o tom myslí Slováček známe nie je, ale nadšený rozhodne nebude.

Dáda si ide vyvetrať hlavu do slnečnej Kalábrie na juh Talianska, spoločnosť jej bude robiť blízky priateľ Vito:

Súvisiace články

Najčítanejšie