Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dcéra Slováčka a Patrasovej po boji s rakovinou znepokojila priaznivcov! Musela ísť do nemocnice!
Zdielať na

Dcéra Slováčka a Patrasovej po boji s rakovinou znepokojila priaznivcov! Musela ísť do nemocnice!

Zdroj: Instagram/AS

Možno by dcéra slávnych rodičov, herečky Dagmar Patrasovej (66) a hudobníka Felixa Slováčka (79), nebola stále v záujme verejnosti, nebyť ich dlhoročných afér. Anička Julie Slováčková by sa tomu ale zaiste radšej vyhla, lebo jej stresy z rodičov podľa všetkého tiež prispeli k rakovine prsníkov, z ktorej sa jej našťastie podarilo vyliečiť. Obavy z jej návratu, ako priznáva, ale stále pretrvávajú. Nielen jej priaznivci to Aničke iste neprajú a aj preto ich správy o jej návšteve nemocnice počas víkendu znepokojili.

​Anička Slováčková ale všetko hneď uviedla na správnu mieru v jej príspevku na sociálnej sieti. O nič vážne evidentne nejde. Na pohotovosť išla kvôli tomu, že v rámci nástupu zhoršujúceho sa jesenného počasia prechladla, čo sa prejavilo náhlymi horúčkami a navyše sa jej pritom aj ťažko dýchalo. Vo videu na Instagrame vyzerala biedne, keď chrapľavým hlasom oznamovala: "Musím vám, žiaľ, povedať, že dnes nevystúpim v Obecnom dome, kde som mala spievať s Big Bandom, tak ani v O2 aréne s Pokáčom. Cez noc ma skolila horúčka a kašeľ a je mi mizerne." 

Sledujúcim muselo byť hneď jasné, že to nie je iba výhovorka speváčky. "Telo si povedalo - nie nie nie, ty si ľahneš! Ja sa vždy snažím všetko zvládnuť, ale dnes to nedám, je mi hrozne zle. Veľmi ma to mrzí a dúfam, že sa čoskoro uvidíme," odkázala všetkým Anička Slováčková, ktorá zatiaľ nemala výsledky z testov na covid, či práve ten nie je príčinou jej aktuálnych zdravotných problémov. Ten sa jej, pokiaľ je známe, vyhol počas pandémie, čo by mohlo v jej prípade rakovinou a jej liečbou oslabenému organizmu dať riadne zabrať. 

V čase keď Anička bojovala s rakovinou nahrala s kolegom Pokáčom pieseň s názvom I když sme plešatý: 

Veľké obavy mala v tomto smere o dcéru aj jej mama Dagmar Patrasová. Pred covidom mala veľký rešpekt aj ona sama, aj preto počas pandémie nikam necestovala, vrátane návštevy jej dobrého priateľa Vita v Taliansku. Po škandáloch manžela Felixa s flirtami s inými ženami už ale zbalila batožinu a vybrala sa konečne za ním. Aničke tak zrejme v jej liečení teraz nepomôže, no možno je aj lepšie, že sa aspoň na krátko vzdiali a jeden zdroj škandálov odpadne.

Anička sa na svojom instagramovom profile otvorene rozpráva o svojich duševných pochodoch:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie