Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Lela plastiková krava, Karlos dement?! Agáta začala zostra, šokoval ju názor Soukupa!
Zdielať na

Lela plastiková krava, Karlos dement?! Agáta začala zostra, šokoval ju názor Soukupa!

Zdroj: Instagram/LC

Nedávno sa objavil v epizóde šou Agáta Jaromíra Soukupa podobne extravagantný pár, zápasník MMA Karlos Vémola s jeho manželkou Lelou. Pogratulovali Agáte a Jaromírovi k tehotenstvu a spomenuli pritom, že aj oni na pracujú na ďalšom dieťati. Debata sa okrem toho točila aj okolo ich svadby. Na Hanychovú zanechali dobrý dojem a vrátila sa k nim aj v nasledujúcej epizóde, ktorá bola ale už venovaná celkom inej téme.

​Agáta s jej zrejme už čoskoro snúbencom Jaromírom rozoberali v ďalšej epizóde ich relácie okrem iného vzhľad a obliekanie žien v Česku. Ako príklad poslúžila aj Slovenka Lela Vémola. "Myslela som si, že Lela bude plastiková krava a že Karlos bude dement. A zistila som, že som sa mýlila," uviedla Agáta. Jaromír jej slová komentoval jeho názorom na manžela Lely, že ho to neprekvapilo,"on je svoj, má hlavu, má srdce." Čo ale veľmi prekvapilo Agátu, boli Soukupove slová o tom, že mu "neprekážajú plastové dievčatá", zatiaľ čo ona to považuje za nechutné. 

"Myslela som, že máš iný vkus," vytkla mu jeho zhovievavý postoj k nim. "Ja len nesúdim," bránil sa Jaromír, no Agáta je známa mimoriadnou žiarlivosťou. Následne už nenechala na ženách v Česku snáď ani nitku suchú. Nepáči sa jej, že sa o seba nestarajú. "Keď idú do parku, tak sú tam vo vyťahaných teplákoch, s neumytou hlavou. Myslím, že české ženy s tým majú veľký problém," vyjadrila jasne svoj názor na vzhľad českých žien. Faktom je, že Agáta pre zmenu rieši najmä vzhľad, akoby sa zdalo. Vždy dokonalo upravená, nahodená, s typicky vyšpúlenými perami. Azda ani tento extrém nie je úplny ideál.

V spoločnom rozhovore prišlo aj na tému detí, Vémolovci vraj pracujú na treťom potomkovi, "Soukupovci" už svoje prvé čakajú:

Na paškál si vzala aj výber v obchodoch v Česku, zrejme považuje za štandard nákupy v New Yorku, kam ju vzal prednedávnom Soukup. "Nemôžete si tu kúpiť ani nič pekné," konštatovala s nechuťou. K téme obliekania žien prišla aj otázka od jednej diváčky: "Prekáža vám, že ženy chodia príliš nahé?" Na to sa Agáta obrátila na svojho partnera. "Mne to neprekáža, ale nemyslím si, že čím viac nahá, tým viac sexi," mieni veľmi triezvo Jaromír. "Myslím, že by sa mali ukázať prsia alebo nohy, ale nie všetko naraz," pridala k tomu dobrú radu Agáta. Snáď už len treba dodať, že módna polícia má k outfitom a výzoru známej influencerky veľmi často vážne výhrady, takže ideálne je, ak sa bude každý riadiť svojim vkusom, ani Agáta na to nemá patent.

Svojské páriky sa stretli v šou Agáta Jaromíra Soukupa a zdá sa, že Lela a Agáta si napriek menším rozdielom sadli:

Súvisiace články

Najčítanejšie