Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Plačková šokuje! Presne pred rokom ju brala polícia, teraz sa bude o pár dní VYDÁVAŤ!
Zdielať na

Plačková šokuje! Presne pred rokom ju brala polícia, teraz sa bude o pár dní VYDÁVAŤ!

Archívna reportáž

Zdá sa, že v živote Zuzany Strausz Plačkovej sa toho za ostatný rok zmenilo skutočne veľa. Možno práve trpká skúsenosť presne spred roka, keď ju ráno z postele vytiahli kukláči a aj s manželom strávili štyri dni zadržaní v rukách polície, ju prinútila upratať si hodnoty. Všetkým sledovateľom musí byť jasné, že azda najviac sa zmenil jej vzťah k Renému. Akoby sa nanovo zamilovali.

​Predstava, žeby boli od seba na dlhé roky oddelení, navyše cez mreže, bola zrejme prvým mementom, keď si Zuzana a René uvedomili, ako veľmi sa milujú. A krátko na to z tejto veľkej lásky splodili vytúžené bábätko. Synček Dion sa narodil začiatkom septembra, no tým sa veľké udalosti v živote Strauszovcov neskončili.

Zuzana totiž oznámila, že plánuje svadbu. To mnohých zaskočilo, keďže jednu svadbu s Reném už absolvovala. Jej cukríkovo ružové princeznovské šaty boli ešte dlho témou klebiet a treba tiež povedať, že bola ešte blond a pred plastikami. Jednoducho úplne iná Zuzana.

Presne pred rokom zažívali Strauszovci asi najhoršie chvíle v živote:

​To bolo pred siedmimi rokmi, 3. októbra. Išlo však "len" o civilný obrad, a keďže Strauszovci sú veriaci, chcú zložiť dodatočne manželský sľub aj pred Bohom. "Vždy sme chceli svadbu v kostole, tak teraz sa naskytla príležitosť, že keď ideme Dionka krstiť, tak pán farár nám spraví najskôr obrad, kde sa zoberieme, a potom budú krstiny," prezradila detaily aj veľmi horúci termín.

Instagram/QP

​Manželský sľub zložia už 3. októbra, teda presne na výročie civilného sobáša. Rozhodne to ale nemá byť podobná okázalá udalosť. "Nerobíme okolo toho ceremóniu, ani svadobné šaty nebudem mať," zaskočila Zuzana sledovateľov v jej instastories. Zrejme všetci by čakali, že si nenechá ujsť príležitosť opäť sa obliecť do svadobnej róby. No zdá sa, že teraz má skutočne prioritu sľub samotný a nie carachy okolo neho.

Súvisiace články

Najčítanejšie