Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
ROZVOD! Hviezdnej herečke idylka s jej zajačikom dlho nevydržala!
Zdielať na

ROZVOD! Hviezdnej herečke idylka s jej zajačikom dlho nevydržala!

Zdroj: Instagram/RW

Ani do tretice sa americkej herečke Robin Wright (56) nevydarilo manželstvo. Uzavrela ho iba pred štyrmi rokmi s o 18 rokov mladším manažérom značky Saint Laurent Clémentom Giraudetom (38).  Ako dôvod rozvodu uviedla v žiadosti obligátne "neprekonateľné rozdiely". V podaní sa uvádza ako dátum ich rozluky 31. júl 2022. Rozvodové konanie zrejme prebehne bez väčších problémov, keďže manželia nemali spoločné deti ani majetok, ktoré by ho mohli komplikovať a predlžovať. 

​Keď sa herečka počas parížskeho týždňa módy v septembri 2017 stretla s Giraudetom, bola z toho veľká láska. Oficiálne priznali svoj vzťah už v decembri 2017 a v auguste 2018 sa vzali na "ultratajnom obrade" vo Francúzsku, hoci v rozvodových dokumentoch herečky je záhadne uvedený dátum ich sobáša 26. novemeber 2017, píše portál TMZ

Po boku svojho značne mladšieho manžela vyzerala Robin veľmi šťastne. Na zverejnených fotografiách sa spolu bicyklujú, ležia na pláži, či venčia psov, hotová idylka. V ich súkromí ale zrejme nebolo všetko celkom v poriadku, keď sa rozhodla herečka aj tretí pokus vzdať.

Robin zažiarila aj v slávnom filme Forrest Gump:

Pre Robin je to už tretí rozvod, ten prvý absolvovala ešte v roku 1988 s už zosnulým Dane Witherspoonom, za ktorého sa vydala v roku 1986 po tom, čo medzi nimi zaiskrilo pri nakrúcaní telenovely Santa Barbara. Jej druhým manželom bol slávny herec Sean Penn, s ktorým sa zblížili po jeho rozvode s Madonnou v roku 1991. Vzali sa v roku 1996 a narodili sa im dve deti, dcéra Dylan Frances (31) a syn Hopper Jack (29). Rozviedli sa v roku 2010, tri roky po podaní žiadosti o rozvod.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Robin Wright (@robingwright)

Vážne to vyzeralo aj s hercom Benom Fosterom, s ktorým sa dala dokopy začiatkom roku 2012, zakrátko sa zasnúbili, ale koncom roku 2014 svoj záväzok zrušili. K poslednému rozchodu a žiadosti o rozvod neuviedla ako Robin Wright, tak ani jej manžel Laurent Giraudet oficiálne vyhlásenie. V rozvodových dokumentoch sa uvádza, že "v súlade s porozvodovou dohodou strán je všetok majetok jeho/jej oddeleným vlastníctvom." Herečka tiež požaduje, aby po rozchode ani jednému nevznikla povinnosť finančnej podpory pre druhého partnera. 

Robin v seriáli Dom z kariet:

Súvisiace články

Najčítanejšie