Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Narástli mu rožky..? TAKTO sa mal princ George vyhrážať spolužiakovi!
Zdielať na

Narástli mu rožky..? TAKTO sa mal princ George vyhrážať spolužiakovi!

Archívna reportáž

Malý, zlatý blondiačik sa ukazuje byť poriadne sebavedomý. Alebo lepšie povedané drzý? Hoci má len 9 rokov, princ George presne vie, kto je. Pri strete s istým spolužiakom to neváhal pripomenúť aj jemu.

​Podľa kráľovskej autorky Katie Nicholl, najstarší syn princa Williama a Kate Middleton povedal svojmu spolužiakovi, že jeho otec je kráľ a že by si mal "dávať pozor", píše portál DailyMail. V istom zmysle to možno chápať ako vyhrážku a tiež evidentné "zneužívanie" postavenia malého princa, budúceho kráľa.

Nicholl vo svojej knihe The New Royals tvrdí, že George a jeho súrodenci, sedemročná princezná Charlotte a štvorročný princ Louis, sú vychovávaní s pochopením pre monarchiu a "zmyslom pre povinnosť". Dodala, že hoci Georgeovi povedali, že sa jedného dňa stane kráľom, rodičia sa ho snažia nezaťažovať príliš veľkou zodpovednosťou príliš skoro. "Vychovávajú svoje deti, najmä princa Georgea, s vedomím toho, kto je a akú úlohu zdedí, ale chcú ich nezaťažovať pocitom povinnosti," napísala Nicholl. 

Rodičia malého Georgea žijú v harmonickom manželstve:

"George chápe, že jedného dňa bude kráľom, a už ako malý chlapec sa v škole zhováral s kamarátmi s drzou hláškou: 'Môj otec bude kráľ, tak si dávajte pozor'," tvrdí Nicholl. Kate a William povedali princovi Georgeovi o jeho budúcej úlohe anglického kráľa "niekedy okolo jeho siedmych narodenín".

Rozkošný anjelik má v sebe zjavne aj čerta:

Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge sa predtým vyhýbali diskusii o "budúcej kráľovskej službe a povinnostiach" svojho najstaršieho syna, aby mu poskytli "normálnu rodinnú výchovu", čo najbližšie svetu bežných detí. Rozhodnutie páru porozprávať sa so synom v tej pravej chvíli, odrážalo "Williamovu nespokojnosť s náhodným spôsobom, akým sa jemu dostala do hlavy záležitosť s jeho kráľovským osudom". Nikto si s ním vraj nesadol a nepovedal mu, čo ho čaká a čo to obnáša, o to stresujúcejšie pre neho, ako pre chlapca, boli postupné odhalenia váhy povinností, ktorého ho jedného dňa čakajú. Svojho syna toho ušetrili, na druhej strane je zjavné, že chlapček je poriadne prefíkaný a neváha svoje postavenie využiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie