Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Krásna česká herečka vydesila fotkou znetvorenej tváre! TOTO sa jej stalo!
Zdielať na

Krásna česká herečka vydesila fotkou znetvorenej tváre! TOTO sa jej stalo!

Zdroj: Instagram/MK

Osudom ťažko skúšaná sympatická herečka Michaela Kuklová (54), ktorá bojovala s rakovinou a prišla pre ňu aj prsníky, vystrašila svojich priaznivcov fotografiou na sociálnej sieti, kde takmer nespoznávali jej tvár. Je na nej celá spuchnutá a veru nevyzerá vôbec dobre, ale akoby ju niekto dobil. Našťastie sa nič také nestalo, ale ani bolesť zubov, ktoré opuch spôsobil, nie je nič príjemné. Kvôli zápalu zubu musela podstúpiť chirurgický zákrok.

Bolesti zubov vedia spôsobiť veľké peklo v živote a málokto sa tomu vyhol. Michaela s tým mala nemilé skúsenosti počas víkendu, keď už musela bežať rovno na pohotovosť pre neznesiteľné bolesti. "V nedeľu mi na pohotovosti rezali ďasno, veľmi mi pomohli, mám antibiotiká a vyzerám hrozne. Som taká opuchnutá, že ma nepozná ani vlastný mobil," zverila sa polohumorom so svojím trápením na pohľad krehká herečka. 

Jej problémy so zubami sa pritom zdajú byť priam malichernosťou, ale netreba ich ani podceňovať, nehovoriac o bolesti, ktorá sa u Michaely objavila zo dňa na deň. V sobotu ešte netušila ako dopadne na druhý deň. "Hlavne, že bolesť poľavila, len neviem, či budem môcť zajtra hrať, Moravěnka milovaná," oznámila svojim sledovateľom. Na dôkaz, ako vyzerá po chirurgickom zákroku, priložila aj fotografiu opuchnutej tváre. Opuch mal spôsobiť zápal.

Michaela je nielen nadaná herečka, ale vie aj spievať. Vypočujte si pieseň Stála Boží Muka v poli:

"Obávam sa, že zápal pár dní potrvá, opuch je obrovský. Opuch mi veľmi nesvedčí, ale aspoň vidím, ako by som vyzerala, keby som si nechala napichať kyselinu hyalurónovú," prirovnala žartom dva celkom rozdielne príčiny opuchnutia tváre. Na liečbu zvolila zázvor, s ktorýmmá dlhoročné skúsenosti."Robím si silný zázvorový čaj s medom a bazovým kvetom. Liečila som tak svojho syna, keď bol malý. Zázvoru teda na tie detské brušká menej, ale veľmi mu to pomáhalo a ja na to nedám dopustiť," pochvaľovala si účinky liečivého koreňa Kuklová. Azda už čoskoro bude jej krásna tvár späť.

Trápenie krásnej Michaely začalo prasknutou žilkou v oku, no o pár dní skončila na pohotovosti so zápalom lícneho nervu a masívnym opuchom:

Instagram/MK

Súvisiace články

Najčítanejšie