Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Odfotila sa so synčekom vo vani, TAKÝTO náklad za to kráska schytala!
Zdielať na

Odfotila sa so synčekom vo vani, TAKÝTO náklad za to kráska schytala!

Archívne video

Po tom, čo sa slávna americká modelka Emily Ratajkowski (31) rozišla so svojím manželom Sebastianom Bear-McClardom a stihla už aj podať žiadosť o rozvod ich manželstva, neprestáva provokovať. Manžel jej mal byť počas ich štyri roky trvajúceho manželstva opakovane neverný, čo sa rozhodla, že ďalej trpieť nebude. Znie to priam neuveriteľne, že jednej z najžiadanejších žien sveta ten šťastlivec, ktorého si vyvolila, nedokázal byť verný. Zatiaľ čo to on už oľutoval, Emily sa tvári, že ide životom ďalej spokojná aj single, hoci sa klebetilo, že randí s Bradom Pittom. To sa zatiaľ nepotvrdilo, zato sa na jednej z posledných zdieľaných fotiek ukázala nahá vo vani spoločne s jej jedenapolročným synčekom Sylvestrom Apollom.

​Jej sledovateľov na Instagrame táto fotografia nenechala pokojných. V komentároch jej úzkoprsí ľudia všeličo vytkli. Niektorí tvrdili, že takýto intímny moment medzi matkou a synom by mal zostať v súkromí, či dokonca, že k nemu ani dôjsť nemalo. Nezdalo sa im to vhodné jednak z akýchsi morálnych dôvodov, aj keď mu zadoček na fotke prekryla nakresleným srdiečkom, ale aj preto, že sa s ním vôbec kúpe."Nezverejnila by som fotku nahého dieťaťa. Stačí zverejniť seba, dospelú a dostatočne ohromujúcu, aby získala veľa lajkov," upozornila ju jedna osoba. "Prečo sa, preboha, fotíš so svojím nahým synom... robíš to len pre lajky a pozornosť," napísal niekto iný. "Toto nie je v poriadku. Je mi jedno, aká si pekná," odkázal jej ďalší.

Ale medzi komentármi boli aj drsnejšie. "Dať fotku svojho nahého malého syna vo vani na internet, aby ju videli všelijakí úchyláci... ehm," píše ďalší znepokojený sledovateľ. "Ako sa jej darí sexualizovať kúpanie s dieťaťom. Alebo ešte lepšie, prečo to musíme vidieť?!" pýtal sa ďalší. "Nie všetko musí byť na internete. Chápeme, že sa musíš predvádzať nahá, pretože tvoja tvár je podpriemerná, ale maj aspoň úctu k svojmu synovi," utrúsil štiplavým spôsom jeden z hejterov. To už ale nevydržala modelka Irina Shayk (36), ktorá sleduje profil kolegyne, a pustila sa do neho."Prečo nejdeš do r*ti so svoju podpriemernou osobnosťou?" zadelila poriadne drsne, ale presne.

Emily je ozdobou niele na móle, ale zahrala si menšie úlohy aj vo filmoch, pozrite si krátku scénku z filmu We are your friends z roku 2015:

Na stranu Emily sa pridali aj ďalšie modelky ako Theodora Quinlivan, Alesia Noka a herečka Jessie Andrews. Ale Emily je už iste na kontroverzné komentáre k nej dávno zvyknutá, o jej tele a aj peripetiách s krásou spojených napísala knihu s názvom My Body. Medzi komentármi k vaňovej scéne, ale boli aj tie pekné. "Najkrajší príspevok," zdieľala svoje pocity fanúšička, pričom mnohí ďalší poslali iba emotikony so srdiečkami a bezpočet lajkov. 

Fotka nahej Emily a jej synčeka vyvolala mnohé búrlivé reakcie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata)

Ratajkowski nie je jedinou celebritou, ktorá bola v poslednom čase kritizovaná za kúpanie dieťaťa. Coco Austin vyvolala polemiku, keď zdieľala na sociálnej sieti informáciu, že svoju šesťročnú dcéru niekedy kúpe v kuchynskom dreze. Podstatné je, že je azda vecou každej matky, čo sa rozhodne spraviť a čo považuje za správne. No zjavne sa nájdu mnohí ľudia, ktorí majú pocit, že svoj nevyžiadaný názor musia vyjadriť. Ešteže si z toho Emily nič nerobí. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie