Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Už to povedala otvorene! Tehotná Hanychová o SVADBE so Soukupom!
Zdielať na

Už to povedala otvorene! Tehotná Hanychová o SVADBE so Soukupom!

Zdroj: youtube/screenshot AJS

Od júna, odkedy sa dala Agáta Hanychová (37) dokopy s Jaromírom Soukupom (53), ubehli sotva štyri mesiace, ale zaľúbenci už toho stihli veľa. Majú za sebou spoločnú dovolenku v Soukupovej vile v Marbelle, v jeho apartmáne v New Yorku, rozbehli spoločnú šou a ešte stihli už aj otehotnieť!

​Až takto rýchlo to nezvykne prebiehať ani v romantických filmoch, ale Agáta s Jaromírom dokážu robiť divy. Začiatkom septembra začali v Soukupovej televízii vysielať novú reality šou, kde divákov niekoľkokrát do týždňa informujú o svojom súkromí a vzťahu. O bábätku sa ale zatiaľ vyjadrovali len málo, isté ale vraj je, že dieťatko bolo plánované. "Viem, že pán Soukup si bábätko veľmi želal. Oni to s Agátou plánovali cez leto," potvrdila  Hanychovej mama Veronika Žilková (60). Najskôr ale túto správu vyklebetili Soukupovi známi. "Jarda sa už chváli kamarátom, že jeho Agáta je tehotná. Je to len veľmi čerstvá správa, ale obaja sú z toho šťastní," prezradili novinku dva na sebe nezávislé zdroje. On to však poprel, vraj nikomu o súkromí nič nehovorí. "O vzťahu sa ani náhodou s nikým nebavím," tvrdil Soukup, no netrvalo dlho, a klebety sa ukázali byť pravdivé.

Agáta je v tomto smere oveľa zhovorčivejšia. Každodenne sa delí so sledovateľmi aj o zážitky zo súkromia. Všeličo prezradila aj o svojich predchádzajúcich vzťahoch. Málokedy však vysvetlila, prečo sa s partnermi obvkle plus-mínus po troch mesiacoch rozišla. S chirurgom Andrejom to bolo o niečo dlhšie, bola z neho nadšená, aj preto náhle oznámenie, že sa rozišli, všetkých prekvapilo. Špekuluje sa, či už nepočítala so Soukupom, no to by azda bolo príliš odvážne tvrdenie. Teraz už ale počíta so všetkým, dieťa je na ceste, azda bude čoskoro aj svadba. "Tak dúfajme. To ale nie je na mne. Sú veci, ktoré ženy nemôžu rozhodnúť samy," povedala Agáta, no je jasné, že jej odpoveď bude rozhodne ÁNO.   

Agáta a Jaromír sú zohraná dvojka, čo dokazujú aj vo svojej vlastnej šou: 

Aj z okolia páru prenikajú informácie, že Agáta s Jaromírom chystajú spolu svadbu. "Budú sa brať! Majú sa tak radi, že sa chcú vziať," prezradil jeden zdroj. V živom vysielaní na Instagrame Agáta venovala viac času dokonca už aj pôrodu ich očakávaného dieťatka. "Jaromír bude pri pôrode, aby si to vyžral. Veľmi sa na to teším. Myslím si, že muži k pôrodu patria," dodala s poznámkou, že pri pôrode jeho dvoch teraz už dospelých detí z prvého manželstva nebol. Zato Agátin exmanžel pri pôrode ich dcérky bol, ako to bolo vidieť zo záberov, ktoré zverejnila nedávno pri príležitosti Miiných narodenín. Soukup sa k ich spoločnému životu vyjadril svojho času trochu záhadne. "Plánujeme našu spoločnú budúcnosť. Nie jednotlivé míľniky budúcnosti," uviedol bez toho, aby prezradil niečo konkrétne. Keďže je ale skôr konzervatívnejší, tiež sa dá očakávať, že rád privedie dieťa už do manželstva.

Agáta nosí pod srdcom už svoje tretie dieťa s tretím mužom, azda jej tentokrát vzťah vyjde a bude po boku úspešného podnikateľa spokojná:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie