Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zväčšenie penisu?! Slávny raper žaluje kliniku plastickej chirurgie!
Zdielať na

Zväčšenie penisu?! Slávny raper žaluje kliniku plastickej chirurgie!

Archívna reportáž

Raper 50 Cent, vlastným menom Curtis Jackson III, žaluje majiteľku kliniky plastickej chirurgie v Miami za to, že údajne jasne naznačila, že bol jej klientom. Možno by mu to až tak neprekážalo, ak by nešlo o údajné zväčšenie penisu. V žalobe upozorňuje na fotografiu, ktorú mal 50 Cent urobiť s Angelou Kogan, majiteľkou kliniky, a ktorú mala neskôr použiť na propagáciu svojej kliniky. Fotografia sa objavila v istom už medzičasom odstránenom článku, v ktorom údajne uviedla 50 Centa medzi svojimi klientmi.

​Žaloba bola podaná na federálnom súde 16. septembra. Právnici 50 Centa tvrdili, že "nikdy nepodstúpil takýto úkon intímneho vylepšenia". V článku pre Shade Room bola okrem spomínanej fotografie dvojice aj ďalšia, kde mal raper ako pacient na sebe otvorený nemocničný plášt a jeho genitálie mal prekryté veľkým emotikonom baklažánu. V podaní raperovi právnici tvrdili, že Kogan použila fotografiu duplicitne na komerčný zisk.

"Tento prípad je o zneužití aktu dobrej vôle populárneho rapera a podnikateľa bezohľadnou majiteľkou firmy na vlastný ekonomický zisk," uvádza sa v podaní. "Jackson nikdy nepodstúpil takúto procedúru intímneho vylepšenia, nikdy nepodstúpil plastickú operáciu od žalovanej a nikdy nesúhlasil s komercializáciou a zverejnením fotografie," tvrdili právníci s tým, že článok ich klienta "vystavil posmechu" a poškodil jeho "profesionálnu a osobnú povesť".

50 cent spolu s kolegami ohúrili divákov ich spoločným vystúpením na americkom Super Bowl, pozrite si "Fiftyho" v akcii: 

Požadajú vydanie príkazu, ktorý by majiteľke kliniky zakázal ďalšie používanie snímky, ako aj "milióny dolárov" ako potenciálne odškodné za jej "zlomyseľné" konanie. Na časopis Shade Room, kde boli priložené fotky v rámci rozhovoru s Kogan, žalobu nepodali. Obžalovaná zas tvrdí, že "Jackson už v minulosti využil služby kliniky. Následne súhlasil, že namiesto platby sa odfotí s majiteľkou kliniky, ktorá fotku bude môcť využívať na propagáciu na svojich stránkach a sociálnych sieťach." Toto vyhlásenie uviedla pre tmz.com právnická kancelária zastupujúca majiteľku kliniky. Ak na to ale nemá písomný dôkaz, zrejme sa jej uspieť nepodarí.

 Klinika sľubuje zväčšenie penisu pomocou injekcií, údajnú fotku z 50 centom však zo stránky už odstránili:

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie