Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
FOTKY zo svadby Vémolovcov! Takmer 400 hostí, šialený dar pre Lelu, vulgárny Rytmus a ďalšie bizarnosti!
Zdielať na

FOTKY zo svadby Vémolovcov! Takmer 400 hostí, šialený dar pre Lelu, vulgárny Rytmus a ďalšie bizarnosti!

Archívne video

Svadba storočia, ako neskromne nazval svoj veľký deň zápasník MMA Karlos Vémola (37), je v plnom prúde. Netradične vo štvrtok, lebo práve v tento deň majú výročie, no zjavne to nikomu z hostí neprekážalo. Hoci pôvodne hovorili o zhruba 200 pozvaných, napokon sa počet prítomných takmer zdvojnásobil, keď ich prišlo vyše 360.

​Obrad sa konal krátko po 16. hodine na malom pontóne na rieke Vltave, pričom oddávajúcim bol herec Jiří Krampol, ktorý ale právo oddávať nemá, išlo iba o symbolický akt. Karlos mal na sebe čierny oblek s bielymi prvkami, Lela, ktorá už viac nie je Ceterová (32), prekvapila na jej štýl priam decentnými, prekrásnymi svadobnými šatami a dlhokánskym závojom. Po manželskom sľube nechýbalo vypustenie holubíc a zábavná pyrotechnika, informoval portál Blesk.cz.

"Už v limuzíne som mala slzy na krajíčku. Už doma," povedala šťastná nevesta. Karlos vyslovil po vyslovení !áno" ešte silnejšie slová: "Moje najväčšie životné víťazstvo". Neodpustil si ani žartík na margo svadobnej noci, po ktorej podľa neho Lela určite otehotnie. No keď prišlo na symbolické rozbíjanie taniera, už taký akčný nebol. Síce ho hodil o zem, no namiesto spoločného zametania sa do práce pustila len Lela a Karlos črepiny akurát tak posúval nohou.

Karlos prišiel aj so skutočne bizarnou výzvou pre fanúšikov MMA:

Karlos si následne vyniesol nevestu v náručí po schodoch až k svadobnej tabuli a treba uznať, že nielen tá, ale aj celá miesnosť bola prekrásne vyzdobená tisíckanmi bielych kvetov - to mala v réžii Lela. Na menu sa zhodli obaja novomanželia a bolo tradičné, česko-slovenské - hovädzia polievka s pečeňovými knedličkami, pečené kačacie prsia s lokšami a červenou kapustou a svadobná sviečková. 

Karlos dojal nielen Lelu v príhovore: "Dnes je to presne päť rokov, čo som bol na prvom rande s touto úžasnou ženou. Na čokoľvek siahne, je to dokonalé. Ja som taký šťastný, že už nemôžem byť šťastnejší. Koľkokrát sa hanbím, pretože na svete sa dejú hrozné veci, a ja prežívam toľko šťastia". A potom prišlo prekvapenie pre Lelu - ako dar jej dal opičku makaka, hoci sa dá tušiť, že skôr tento zvláštny dar do vémolovskej ZOO potešil jeho, ako nevestu. 

Pomerne nevhodnú pieseň zvolil Rytmus, keď sa chopil mikrofónu a spustil jednu nadávku za druhou v piesni Čo ti je*e". Okolo rapera pritom pobehovali malé dievčatká, a tak bola celá scéna ešte bizarnejšia. Na rad prišiel aj Elvis, hostí prekvapil spievajúci čašník, aj rómska kapela s klasickými odrhovačkami. Viac či menej celebritný hostia zaplavili pár darmi, aj tučnými finančnými príspevkami. To sa pri 80-tisícovej svadbe hodí, hoci vďaka sponzorom vraj bola napokon o polovicu lacnejšia. Vémola napokon prítomným povedal priamo "dnes sa spolu nažerieme a ožerieme" a niet pochýb, že to tak aj bude. Už len aby toto manželstvo vydržalo.

Súvisiace články

Najčítanejšie