Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hanychová a Soukup šokujú plánmi! Bábätko a reality šou o ich vzťahu!
Zdielať na

Hanychová a Soukup šokujú plánmi! Bábätko a reality šou o ich vzťahu!

Archívna reportáž

Nový český pár, ktorý láme rekordy v sledovanosti, Agáta Hanychová (37) a Jaromír Soukup (53), prezradili najnovšie niečo viac o sebe, ako aj ich ďalších plánoch. Agáta na stream na jej stránke Instagramu prizvala aj Jaromíra, a to pritiahlo na jej profil rekordný počet sledovateľov.

​"Päťtisíc ľudí sa na nás pozerá, to je môj rekord!" s nadšením oznámila milo prekvapená populárna influencerka. Majiteľ súkromnej televízie ju vzápätí ale trochu schladil. "Päťtisíc? Ale stále je to o trošku menej ľudí, ako sa pozerá na moje relácie v televízii," upozornil na svoj bežný štandard. Ešte pred krátkym časom by nikto nečakal, že sa zdvihne až taká veľká vlna záujmu o tento svojský, ba až bizarný pár. V skutočnosti to zas až tak prekvapujúce nie je, ak sa zoberie do úvahy, že obaja už dlho pôsobia na médiálnej scéne, kde vždy nejakým spôsobom provokujú verejnosť. Agáta ale na rozdiel od Jaromíra pôsobila vždy rozšafne a zdieľne, kdežto mediálny magnát a televízny komentátor zas skôr ako namosúrený samoľúbny seladón. Archetyp bohatého staršieho muža a mladej krásky ale aj v ich prípade zabral tak, ako sa dalo predpokladať, aj preto ešte stále vyvoláva ich spojenie otázky, či nie je účelové. 

Romanca spĺňa všetky predpoklady aj na úspešný reality šou, čo napokon možno bude aj skutočný plán. Naznačili to potom, ako im jeden zo sledovateľov streamu povedal, že by sa na nich dokázal pozerať celý deň. Soukup obratom zareagoval vtipnou poznámkou:"Ako Osbournovci? Nie, skôr Štikovci!"  Ale tento vlastný nápad mu už nezišiel z hlavy do konca živého vysielania. Keď sa so sledovateľmi lúčil, opäť sa vrátil k tejto načrtnutej téme. "Urobíme zas ďalší prenos. Nie, urobíme Osbournovcov. Zvážime to!" prisľúbil majiteľ súkromnej televízie a ktovie, či už nerozmýšľal aj nad tým, ako by to mohol zrealizovať ako nový trhák v programe.

Agáta miluje pozornosť kamier, a tak by sa reality šou určite potešila, ak ju nesníma televízna kamera, rada sa nakrúti aj sama, napríklad aj pri výrobe pomazánky: 

V každom prípade sú obaja dostatočne atraktívni pre český šoubiznis, ako sa to už aj potvrdilo. Ale, či aj pre seba, sa možno iba domnievať. Agáta vyzerá nadšene a prospelo to aj jej vzhľadu, o Soukupovi ani nehovoriac. Bolo by možno aj čudné, keby ho táto atraktívna vyzývavá kráska nezaujala. Agátu Soukup vychvaľuje aká je krásna, dobrá a že si s ňou rozumie vo všetkom. "Rozmýšľam... mne sa na tebe páči všetko," vyznal sa jej aj v priamom prenose. Chce sa jej venovať naplno počas celého leta. "V televízii budem menej, pretože už nemám toľko času ako predtým. Mám Agátu," zveril sa Soukup, ale hneď dodal, že v septembri sa na televíznu obrazovku mieni opäť vrátiť. Možno sa len domýšľať, či aj s novou reality show. 

Dvojica si dennodenne vyznáva lásku na sociálnych sieťach:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

No to, čo divákov streamu zaujímalo jednoznačne najviac, bolo prípadné založenie spoločnej rodinky. "To asi takto hneď nevieme, však?" odpovedala Agáta nejasne na najčastejšiu otázku sledovateľov. No ešte viac prekvapila reakcia Soukupa, ktorý sa namiesto odpovede len významne zatváril, no nič nevylúčil. Zrejme si treba počkať, či táto romanca vydrží aspoň pár mesiacov a potom možno zrejme uvažovať o ďalšom kroku. Obaja už po dve deti z predchádzajúcich vzťahov, spoločné by teda bolo piate do tejto pestrej rodinky.

Súvisiace články

Najčítanejšie