Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Je TOTO možné v 64 rokoch?! Hviezdna herečka hore bez, dokonalá figúra aj s nedokonalosťami!
Zdielať na

Je TOTO možné v 64 rokoch?! Hviezdna herečka hore bez, dokonalá figúra aj s nedokonalosťami!

Archívne video

Niektorých ľudí akoby sa vek netýkal. Pravda, často sú to ľudia zo šoubiznisu, pre ktorých je doslova náplňou práce dobre vyzerať a môžu si dovoliť špičkovú starostlivosť, kopu času len pre seba a svoje telo, a iste sa netrápia bežnými dennými problémami a stresmi "obyčajných" ľudí. Jednou z nich je aj hollywoodska hviezda Sharon Stone.

​Potom, ako americká filmová hviezda Sharon Stone (64) zdieľala uplynulý víkend na Instagrame fotografiu, na ktorej vystavila na obdiv svoje telo, dostala nespočet pozitívnych komentárov. Bolo vidieť, že si herečka užíva slnko pri bazéne oblečená len v spodnej časti bikín s cez krk prehodeným uterákom, ktorý jej sčasti prekrýval obnažené  prsia. Bolo tiež vidno svaly na jej lesknúcom sa bruchu a a dobre formované štíhle nohy. "Vďačne nedokonalá v dokonalý deň," napísala akoby so sebakritikou k fotografii.

Fotka má vyslovene radostnú atmosféru a jej fanúšikovia tento prejav spokojnosti veľmi ocenili a zobrali to aj ako jej prejav sebavedomia: "Ďakujeme, že nám ukazuješ, že sme krásne bez ohľadu na vek alebo na to, čo život urobil s naším telom," uviedla jedna z jej sledovateliek. Ďalšia ale vo svojom komentári namietala: "Nevidím jedinú nedokonalosť, kráľovná! Aká inšpirácia!" A pripojila sa k nej aj známa modelka českého pôvodu, Pavlína Pořízková (56). "Ako bohyňa sa smeje smrteľníkom," vyznala jej svoj obdiv modelka, ktorá tiež rada predvádza svoje obnažené telo na sociálnej sieti.

Sharon očarila milióny mužov po celom svete, v slávnom filme Kasíno aj Roberta deNira:

Ako je ale zvyčajné u žien vo vyššom veku, ani Sharon nemá svoju štíhlu postavu zadarmo. Cvičí pilates trikrát až päťkrát týždenne, ako priznala ešte v roku 2017. "V dobrý deň môžem naozaj tvrdo pracovať hodinu a 15 minút na stroji na pilates. Ak sa moje telo necíti byť na to ochotné, môžem sa 30 až 40 minút venovať strečingu," priznala, ako k cvičeniu pristupuje. "Ako každý, aj ja mám dobré a nie až tak dobré dni. Naozaj verím, že musíte počúvať svoje telo," dodala s dobrou radou na záver. Ani ona nie je žiaden stroj a na základe dlhoročných skúseností vie, že s ničím netreba preháňať a znásilňovať sa, ak chce byť spokojná v živote.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Stone (@sharonstone)

"Všetko, čo musíte robiť, je hýbať sa. Ľudia si myslia, že musíte chodiť do posilňovne a musíte neustále dvíhať 3 000 kilogramov, ale nie je to tak," tvrdila ostrieľaná herečka. Podľa nej by sa mali ľudia spýtať sami seba: "Prispeli sme dnes k nášmu telesnému, duševnému a duchovnému zdraviu?" Aj Sharon svoju myseľ posilňuje meditáciou. "Zvyčajne si len sadnem k svojmu meditačnému stolíku pred gaučom v spálni, zazvoním na miske a čítam si obľúbené texty. Mám rôzne budhistické veci vrátane knihy budhistických lekcií a týchto budhistických spisov od Bukkyo Dendo Kyokai, ktoré si prezerám," prezradila táto nadšená fanúšička budhizmu. Pomáha si aj stravou, doržiava bezlepkovú diétu a vyhýba sa kofeínu, pričom zriedkavo pije aj alkohol. Iste sa nikdy neprejedá. Vďaka tomuto jej režimu je stále očarujúcou ženou a iste aj inšpiráciou pre ostatné.

Súvisiace články

Najčítanejšie