Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Britney krátko po svadbe v objatí so známym mužom! Zasiahol jej manžel a fešáka schladil!
Zdielať na

Britney krátko po svadbe v objatí so známym mužom! Zasiahol jej manžel a fešáka schladil!

Archívna reportáž

V sobotu večer slávna americká speváčka Britney Spears (40) zdieľala na Instagrame sériu videí zo stretnutia s hviezdou filmu Rocketman, Taronom Egertonom (32). Ten je uznávaným umelcom, získal Zlatý glóbus, nomináciu na cenu Grammy, ako aj dve filmové ceny Britskej akadémie. Nečudo, že o fanúšikov nemá núdzu. Jednou z tých najzapálenejších je zjavne aj Britney.

​"Najúžasnejší chlap na svete!! Som taká šialená fanúšička. Bola som taká hlúpa!!!" napísala vo svojom príspevku na sociálnej sieti, no nie je jasné, čo tým, že bola hlúpa, myslela. V jednom z troch krátkych videí sa Britney oblečená v bielom saku so slnečnými okuliarmi na očiach pritiahla k Taronovi, ktorý sa usmial a objal ju okolo pliec. Keď ju Taron potom ale objal zozadu, začal už namietať manžel Britney Sam Asghari (28), ktorý všetko nakrúcal, poznámkou: "Musíš dať ruky preč od mojej ženy!" 

Niet divu, že Britney bola waleským hercom očarená, veď Kingsman, v ktorom hrá Taron postavu Garyho "Eggsyho" Unwina, je jej srdcovka. Britney už v roku 2016 v rozhovore pre Jonathan Ross Show povedala: "Kingsman je jeden z mojich najobľúbenejších filmov. Milujem začiatok, pretože tam hrá rocková pieseň." 

Britney sa stretla z hercom z jej obľúbeného filmu Kingsman, talentovaného Tarona Egertona. Pozrite si krátky trailer k tejto akčnej komédii:

O pracovné ponuky nemá Egerton núdzu, ale práve kvôli tomu mu nevyšiel šesťročný vzťah s asistentkou réžie a producentkou Emily Thomas.Ukončili ho definitívne vlani pomerne krátko po tom, čo sa ho po ich prvom rozchode pokúsili obnoviť.Táto sympatická kráska je podobne pracovne vyťažená ako Egerton, takže si nedokázali v dostatočnej miere na seba nájsť čas, ako prezradil zdroj z ich blízkosti pre The Sun. "Taron a Emily boli posledný rok naozaj veľmi zaneprázdnení, mali problém vidieť sa a na ich vzťah to vyvinulo veľký tlak. Rozišli sa, ale ani jeden z nich to nemal ľahké," tvrdil.  Novú lásku začal vraj hľadať potom prostredníctvom zoznamovacej aplikácie Raya. Zatiaľ sa ale nevie, či ju aj našiel.

Britney si užívala chvíle v náručí herca Tarona Egertona: 

Instagram/BS

Instagram/BS

Súvisiace články

Najčítanejšie