Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ukázala sa bez mejkapu a bez retuše! Madonna vydesila tvárou poznačenou plastikami!
Zdielať na

Ukázala sa bez mejkapu a bez retuše! Madonna vydesila tvárou poznačenou plastikami!

Archívna reportáž

Pre americkú speváčku Madonnu (63) je zrejme celý jej život jedna veľká show. Pred publikom sa rada predvádza vo výstredných outfitoch a s výrazným mejkapom už odjakživa. Aj keď treba uznať, že napriek svojmu veku má v sebe ešte elánu dosť, nie všetci ľudia schvaľujú jej divoké správanie a vizáž. Ona to zrejme ale považuje za nevyhnutné, aby dokázala udržať pozornosť verejnosti v rámci veľkej konkurencie v showbiznise. Potrpí si na imidž mladice, čo ale nie je vôbec ľahká cesta. Nevyhla sa ani mnohým plastikám, ako je vidieť aj z jej najnovšieho videa na TikToku.

​Slávna speváčka veľmi rada provokuje, čo považuje sa súčasť umenia. "Umelci sú tu na to, aby rušili pokoj," zdieľa názor spisovateľa Jamesa Baldwina a názorne to aj predvádza. Iba tak si možno vysvetliť jej nové video bez filtrov, ktoré zdieľala na TikToku. V reálnom svetle ukázala svoju tvár a vidieť, že má upravené snáď všetko. Jej lícne kosti sú oveľa výraznejšie ako kedysi, ako aj pery. Zrejme si tiež nechala zdvihnúť obočie, aby dosiahla "líščí" efekt očí. Vďaka zúženej brade sa jej tvár zmenila na obrátený trojuholník - hoci tomu rada pomáha aj prepálenými filtrami.

Niektorých ľudí už ale jej vzhľad priam desí, čo ale Madonne zjavne neprekáža a stále hľadá nejaký spôsob, ako ich šokovať. Vlani v šou Jimmyho Fallona moderátorovi odpovedala na otázky k jej novému hudobnému filmu Madame X, ktorý je o nej a vo veľkej miere sa na ňom po všetkých smeroch aj podieľala. Madonna verná svojej povesti odpovedala často veľmi provokatívne a v jeden moment sa nečakane vrhla šmykom na konferenčný stolík, pri ktorom viedli s Fallonom rozhovor. Ten v rýchlosti nevedel čo robiť a keď konečne zo stolíka schádzala, rýchlo si vyzliekol sako a snažil sa prekryť jej odhalené pozadie. Ona však podišla bližšie ku kamere a vyhrnula si krátku sukňu, aby tak provokatívne svoj zadok predviedla zblízka - pri pohľade naň sú ale ľudia presvedčení, že aj ten je vyplnený silikónom.

Pozrite si Madonnin najnovší klip, žiadna dôchodkyňa to veru nie je:

K jej novej "vizuálnej autobiografii", na ktorej pracuje uviedla, že dôvodom, prečo to robí, je najmä jeden fakt, ktorý jej prekáža. "Množstvo ľudí sa pokúšalo napísať o mne filmy, ale vždy to boli muži. Na tejto planéte nie je nikto, kto by vedel napísať, alebo režírovať a nakrútiť film o mne lepšie ako ja," tvrdí a treba jej v tomto smere iste dať za pravdu.

Madonna ukázala aj nahé prsia, viac ale zaujala jej tvár:

@madonna

♬ original sound - madonna

"Chcem sprostredkovať neuveriteľnú cestu, na ktorú ma život zaviedol ako umelkyňu, hudobníčku, tanečnicu - ľudskú bytosť, ktorá sa snaží presadiť v tomto svete," konštatovala. "Je nevyhnutné podeliť sa o jazdu na horskej dráhe môjho života mojím hlasom a víziou," vyznala sa. Meno Madame X dostala vraj od učiteľky tanca, keď mala 19 rokov. "Každý deň meníš svoju identitu a ja ťa nespoznávam. Si záhadou," údajne jej povedala, keď raz prišla do školy.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie