Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Svadba neplatí! Hviezdna nevesta priznala, AKO to s obradom bolo!
Zdielať na

Svadba neplatí! Hviezdna nevesta priznala, AKO to s obradom bolo!

Archívna reportáž

Sotva sa objavila v utorok správa o sobáši Kourtney Kardashian (42) a Travisa Bakera (46) v Las Vegas, je už všetko inak. Už je jasné, že išlo len o zábavu týchto zaľúbencov. Boli vo veľmi dobrej nálade, keď po pár hodinách od ich účasti na odovzdávaní cien Grammy v Las Vegas, kde nešetrili horúcimi bozkami pred fotoaparátmi a kamerami, vošla Kourtney s Travisom v noci okolo 1:30 miestneho času do svadobnej kaplnky One Love. Tam ich mal zosobášiť dvojník Elvisa Presleya. Nikomu cudziemu ale nedovolili, aby ich pritom fotografoval. Mali so sebou vlastnú ochranku aj fotografa.

​​Svedkom bol majiteľ kaplnky, kde sa konal sobášny obrad. Pre snúbenecký pár bolo vraj dôležité, aby obrad viedol imitátor Elvisa a vyhlásil ich za muža a ženu. Vyvstala však otázka, či mal na vykonanie obradu platnú licenciu. No ak ju aj mal, zakrátko vysvitlo, že manželmi sa oficiálne títo snúbenci napokon aj tak nestali. "Mali obrad, ale na papieri to nie je legálne," prezradil informovaný zdroj pre Page Six. Pár sa údajne zosobášil bez príslušného povolenia na uzavretie manželstva.

​Kourtney Kardashian v stredu na svojom Instagrame taktiež potvrdila, že sobáš s Travisom Barkerom v Las Vegas bol iba fiktívny. "Toto som našla vo svojom fotoaparáte," napísala k sérii fotografií z improvizovaného obradu. "Kedysi dávno v ďalekej, ďalekej krajine (Las Vegas) sa o druhej hodine ráno, po epickej noci a troche tequily, kráľovná a jej krásny kráľ odvážili ísť do jedinej otvorenej kaplnky s Elvisom a vzali sa (bez povolenia)," napísala rozjarená nevesta. "Nácvik robí majstra," dodala, a je jasné, že tým myslela skutočnú, plánovanú svadbu. O niekoľko hodín neskôr sa aj Barker podelil s jeho sledovateľmi na Instagrame o fotografie z obradu a svoj príspevok na Instagrame popísal známym sloganom: "Čo sa stane vo Vegas..?" - ostane vo Vegas, ako sa hovorí.

Bubeník Travis Baker sa po nehode lietradla v roku 2008 druhýkrát narodil, spolu s kamarátom prežili pád a následný požiar lietadla ako jediní z jeho 6 člennej posádky:

Známa mediálna celebrita z rodu Kardashianovcov  by iste pristala na to byť krásnou nevestou. Aj keď má síce z dlhoročného vzťahu s podnikateľom Scottom Disickom (38) tri deti, Masona Dasha (11), Penelope (9) a Reigna Astona (6), nikdy sa  nezosobášili. Možno v kútiku duše závidela sestre Kim, keď sa vydávala v plnej paráde za rapera Kanya Westa, ale toto manželstvo je už rozvedené. V každom prípade si Kardashianovci na pompu a parádu veľmi potrpia, aj preto bolo čudné, že by sa Kourtney vydávala iba v malej kaplnke bez hostí a iba v jednoduchých tmavý šatách. Už len si počkať na ten skutočný obrad, kde rozhodne nebudú chýbať stovky hostí a najmä kamery, ako je to v prípade tejto rodiny zvykom.

Kourtney zdieľala s fanúšikmi zopár záberov z jej provizórnej "elvisovskej" svadby:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Súvisiace články

Najčítanejšie