Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Svadba roka za 80 tisíc eur je tu! Vémolovci prezradili detaily a Karlos si neodpustil TÚTO výzvu ženám!
Zdielať na

Svadba roka za 80 tisíc eur je tu! Vémolovci prezradili detaily a Karlos si neodpustil TÚTO výzvu ženám!

Archívna reportáž

Na dnešný deň, keď sa stane slovenská playmate Lela Ceterová (33) manželkou zápasníka Karlosa Vémolu (36), si musela počkať presne rok po pôvodnom termíne. Museli ju ale zo známych dôvodov odvolať, a aby Lelu Karlos naťahoval aj tento rok, pár dní pred svadbou mal zápas, ktorý keby prehral, svadba by sa vraj opäť nekonala. Sľúbil jej dať ako svadobný dar majstrovský pás a od toho by vraj neuhol. Od nedele teda mali čo robiť, aby bolo všetko pripravené tak, ako si predstavujú.

"Obaja sme to mali nejakým spôsobom podelené. Moja úloha, teda čo si myslím, je veľmi dôležitá vec, a to svadobná výzdoba. Pretože bez svadobnej výzdoby by nemala žiadna svadba svoje čaro a na to sme my ženy, aby sme si povedali, ako to presne chceme," nezabudla Lela zdôrazniť svoje zásluhy. "Ostatné má na starosti môj muž, pretože ho to baví a v určitých veciach je veľmi šikovný," spomenula aj Karlosov podiel na organizovaní svadby. Na plány na svadobnú cestu im ale nezostal vôbec čas a navyše čakajú na príchod detí Karlosa z Británie na zbytok prázdnin. Ale určite vraj bude, len sa nevie ešte kedy a kde. 

Na ich veľkú svadobnú parádu, ktorá bude nasledovať po obrade, príde veľa hostí. Očakávajú ich vyše dvesto.  "Pokiaľ ide o to, či budeme poznať všetkých hostí, tak áno. Pozvali sme hlavne rodinu, najbližších priateľov a ľudí, s ktorými radi trávime čas. Ďalej sme pozvali aj ľudí, ktorých poznáme len trošku," vypočítavala Lela. "Obed máme pre 200 hostí, niekto dorazí až večer. Tým, že sa tam postavil stan, tak sa nám plaváreň zmenšila. Takže tam nie je toľko miesta," dodal už Vémola aj s upresnením lokality - Občianska plaváreň v Prahe."Mal som v hlave niektoré vecí a teraz to len obvolávam a organizujem. Presne viem, čo chcem, a potrebujem to obvolať a doladiť," spomenul ďalej na margo príprav svadby, kde vraj nebude chýbať ani kolotoč, aj keď menší, ako chcel pôvodne. Majú ho priviesť kamaráti. Výber hudby a kapiel má zostať tajomstvom, ale Karlos prezradil, že mu s tým pomáhal Noid Bárta.

Takto oslavoval v roku 2021 Karlos narodeniny v jeho doma Vémolande: 

Vďaka viacerým sponzorom a veľkodušnosti kamarátov sa im výdaje zhruba 80 tisícovej svadby vraj znížili na polovicu. Najdrahšou položkou boli svadobné prstene, ktoré vyberala Lela. Mali by byť na ich rukách už navždy na znak manželskej oddanosti. Do Občianskej plavárne, kde sa bude konať svadba a pred rokmi tam mali budúci manželia aj prvé rande, má doraziť ženích na lodi so svojmi kamarátmi. "Budem mať dve hodiny na poslednú rýchlu rozlúčku so slobodou," priznal Karlos, kde bude tráviť posledné chvíle pred stratou slobody. "Dámy, ak máte nejaké pripomienky k tomu, že sa žením, máte poslednú šancu vo štvrtok sledovať môj insta a niečo tam napísať," odkázal Terminátor prípadným záujemkyniam, za čo ho budúca nevesta iste veľmi nepochválila. Ktovie, koľko dám dostalo pozvánku aj na palubu lode, to sa asi radšej nikto nedozvie.

Lela si okrem svadobnej výzdoby zobrala na starosť výber svadobnej torty, tá bude ako inak, obrovská a bude mať niekoľko poschodí:

Lela bude dnes o 12. hodiny v rukách vizážistky, o tretej sa už presunie na miesto sobáša, pričom sa netají tým, že je poriadne nervózna. Za svedka ide Vémolovi nechvalne známy podnikateľ preslávený korupčnými škandálmi, niekdajší "vekslák" Ivo Rittig, Lele odsvedčí jej dlhoročná kamarátka. Zdá sa, že v tento deň sa už nič nepokazí, snáď to bude podobne radostné aj v ďalších rokoch tohto excentrického páru.

Súvisiace články

Najčítanejšie