Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Čo sa s ňou deje? Speváčka nevládze ani vstať z postele, chce ukončiť koncertnú kariéru!
Zdielať na

Čo sa s ňou deje? Speváčka nevládze ani vstať z postele, chce ukončiť koncertnú kariéru!

Archívna reportáž

Americká speváčka Demi Lovato (30) už zase nemá dobré obdobie, ako sa jej to posledné roky stáva veľmi často. Je rozhodnutá ukončiť koncertovanie, lebo sa cíti byť veľmi unavená. Je však o nej známe, že každú chvíľu mení názory, ako sú aj tie o jej sexuálnej identite. Po jej onikaní, keď sa vraj cítila ako nebinárna osoba, nedávno prešla zas k ženskému oslovovaniu. Má byť za tým jej nový priateľ. Svoje nedávne turné Holy Fvck po Južnej Amerike už teda absolvovala opäť ako žena, ale pre zmenu sa celkom zložila únavou. Predtým vraj prekonala covid. O pár dní, už 22. septembra, pritom začína severoamerická časť jej turné.

Pred pár dňami sa Demi posťažovala v príspevku na sociálnej sieti, že je chorá a toto jej turné bude už posledné. Ako veľmi vážne to myslela je už teraz otázne, keďže príspevok už medzitým stihla vymazať. Speváčka práve ukončila sedemdňovú juhoamerickú časť Holy Fvck Tour v štyroch krajinách a teraz ju čaká koncertovanie v dvoch desiatkach amerických a kanadských miest v hustých, len dvojdňových odstupoch medzi jednotlivými koncertami, čo je naozaj divoké a náročné na kondíciu speváčky. 

V zmazanom príspevku na jej instastories stálo: "Som taká chorá, že nemôžem vstať z postele. Už to nemôžem robiť. Toto ďalšie turné bude moje posledné. Milujem vás a ďakujem vám." Tieto zúfalé vety pripísala k sérii jej fotografií ako sa pozerá z okna. V nasledujúcich príspevkoch Lovato žiadala fanúšikov o pomoc na koncerte v čilskom Santiagu, ktorý ju čakal v utorok večer. "Budem to pre vás musieť zvládať... Budem ale potrebovať pomoc pri spievaní, takže spievajte nahlas pre mňa! Sotva mám hlas. Dnes večer budem často mieriť mikrofónom do publika. Prosím, spievajte za mňa." požiadala speváčka svojich fanúšikov. 

Demi vo svojej hudobnej produkcii poriadne pritvrdila, z popovej princeznej sa stala rockerka:

Nakoniec podľa jej vyjadrenia koncert dopadol dobre a všetkým jej podporovateľom sa poďakovala. Zástupcovia speváčky v stredu ráno nereagovali na žiadosť o komentár alebo vysvetlenie vymazaných príspevkov. V nedávnom rozhovore pre Los Angeles Times Lovato prezradila, že práve prekonala covid, čo ju  "mierne unavilo". Hudobná kritička Suzy Exposito opísala Lovatovej najnovší album ako "hromžiaci, hardrockový hororový labyrint psychikou Lovato ako superhviezdy, ktorá sa zotavuje - nielen z drog a alkoholu, ale aj zo sexuálneho a duchovného útlaku, ktorý dlho nahlodával jej pocit vlastného ja"V uplynulých rokoch speváčka prežila predávkovanie drogami, rozišla sa so svojím snúbencom Ehrichom, potom skúmala svoju rodovú identitu, nazvala sa nebinárnou, aby sa zakrátko vrátila k ženstvu, keď sa dala  dokopy s hudobníkom jute$om (23). Ktovie, čím ešte táto zvláštna hviezda prekvapí.

Fanúšikom zo Santiaga speváčka podakovala prostredníctvom Instagramu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato)

Súvisiace články

Najčítanejšie