Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
A je to vonku! Agáta Hanychová potvrdila TEHOTENSTVO po sotva 4 mesiacoch vzťahu!
Zdielať na

A je to vonku! Agáta Hanychová potvrdila TEHOTENSTVO po sotva 4 mesiacoch vzťahu!

Zdroj: youtube/screenshot AJS

Keď prišla Agáta Hanychová (37) začiatkom júna do súkromnej televízie patriacej multimilionárovi Jaromírovi Soukupovi (53) ako hosť v jeho relácii, nikto netušil, čo sa tým spustilo. Okamžite preskočila iskra a netrvalo dlho a párik sa vybral na prvú spoločnú dovolenku. Prešlo ďalších pár týždňov a spustili vlastnú reláciu. A prešlo ďalších pár týždňov a potvrdili zásadnú správu.l

​Ešte minulý týždeň unikla správa, že Jaromír Soukup sa chváli kamarátom, že Agáta je už tehotná. No oficiálne to potvrdiť odmietol a na priamu otázku zareagoval len neutrálne: "No, to máte lepšie informácie ako ja". Agáta tehotenstvo pred pár týždňami doslova poprela, no je celkom dobre možné, že to vtedy ešte ani nevedela.

Aj keby Agáta otehotnela rovno počas prvých spoločných horúcich chvíľ, nemala by zatiaľ ukončený ani prvý trimester. Keďže ale azda možno rátať s tým, že si aspoň pár týždňom nechali na oťukávanie, kým sa odhodlali k tomuto kroku, je skôr pravdepodobné, že Hanychová je ešte vo veľmi ranom štádiu. 

Tu to všetko začalo:

Agáta však skutočne nie je známa schopnosťou mlčať a uchovávať tajomstvo, a keď sa jej na tehotenstvo spýtali už po stýkrát, evidentne to už neudržala. "Som tehotná," potvrdila stručne Blesku, no viac detailov už neprezradila.

Pred pár dňami oslávila Mia 5 rokov, Agáta prekvapila dojímavou spomienkou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Pre Hanychovú to bude tretie dieťa od tretieho muža. Syna Kryšpína (11) má Mirkom Dopitom, dcéru Miu (5) s exmanželom Jakubom Prachařom a je možné, že aj s otcom tretieho dieťaťa, Jaromírom Soukupom, vstúpi do manželstva. Pre neho to bude tiež tretie dieťa, hoci by už celkom dobre mohol byť aj starým otcom - syn Lukáš má už 27 rokov, dcéra Natálie má 21. No pravdou je, že Jaromír pri Agáte viditeľne omladol a ktovie, možno si skutočne dokonalo sadli.

Tento program vysielajú Agáta a Jaromír už pár týždňov:

Súvisiace články

Najčítanejšie