Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Úplne iný človek! Česká speváčka sa zmenila jednoduchým ťahom na nepoznanie!
Zdielať na

Úplne iný človek! Česká speváčka sa zmenila jednoduchým ťahom na nepoznanie!

Archívna reportáž

Po odvážnych fotografiách v nohavičkách, ktoré pred nedávnom zdieľala speváčka Bára Basikova (59), opäť poriadne prekvapila fotkou. Tentokrát sa však poriadne zmenila - a to vďaka novému účesu. Bára zmenila farbu, no čo je zvláštne, aj hustotu vlasov.

​Hoci bude z Báry onedlho vekom dôchodkyňa, mysľou, ale aj fyzicky, má aspoň o 20 rokov menej. A s novým účesom tak aj vyzerá. Aj keď to vyzerá na parochňu, treba uznať, že vyzerá dobre a aj mladistvo. Napokon, presne to spôsobuje ofina - spoľahlivo uberá roky.

Kedysi bola nepredstaviteľná vec, aby sa ženy po štyridsiatke odhaľovali, ale v 90. rokoch minulého storočia toto pravidlo v Česku porušila herečka Jana Švandová (75), keď nafotila odvážne fotky pre Playboy, čo jej zabezpečilo veľkú popularitu a nové filmové úlohy. V zahraničí sa ešte odvážnejšími fotkami preslávila najmä spevácka superstar Madonna (64). Práve tá bola inšpiráciou pre Basikovú, keď nedávno pózovala v podobnom duchu ako ona a odhalila svoj zadok, ktorý iba minimálne zakrývali vykrojené čipkované čierne nohavičky. Treba uznať, že postavu má na svoj vek skutočne skvelú. Nemá ju však, ako to už býva, zadarmo.

Vypočujte si jeden z najväčších Báriných hitov:

Bára Basiková mala vo svojom živote váhové výkyvy najmä po jej treťom neskorom tehotenstve, keď mala 46 rokov, ale vďaka disciplíne má teraz už opäť pevnú a štíhlu postavu. V prvom rade prísne dbá na svoj jedálniček. "Už viac ako dva roky sa stravujem systémom 8/16, čo znamená, že 16 hodín nejete a 8 hodín môžete jesť čokoľvek, je to v podstate prerušovaný pôst. Najlepšie je to dajme tomu od deviatej do sedemnástej a do druhého dňa nič nejesť," zverila sa Basiková so svojou životosprávou pre ŽivotvČesku.cz. "Keď sa chcem trochu posilniť, tak chodím cvičiť. Je povinnosťou každej ženy vyzerať dobre a pre speváčky a herečky to platí dvojnásobne. Nechceme ľudí na pódiu strašiť," vyjadrila Bára svoj názor, ktorý zastáva už od nepamäti.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bára Basiková (@bara__basikova)

Pri jej nízkej postave je vidieť každý kilogram naviac, a tak jej nezostáva nič iné, ako stále statočne bojovať. Spev ju živí a ako zistila počas pandémie, bez tohoto príjmu svoje výdaje nezvláda. Postavu jej ale podľa jej slov pomáha udržiavať aj jej mimoriadne živý syn. Začiatkom augusta zdieľala fotografie a video z dovolenky na ostrove Samos, ako vychádza z mora na pláž, a je jasné, že na svoju postavu je zjavne pyšná. Ale ktovie, či za tým nie aj nejaký muž, jedným sa pochválila vlani na jeseň, no všeobecne sa netají tým, že vzťahy k životu potrebuje a skúšala dokonca aj online zoznamky. Nový účes bude iste pre nápadníkov atraktívny.

Súvisiace články

Najčítanejšie