Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ako toto predýcha jeho krásna žena?! Hviezdny spevák zverejnil video ako sa bozkáva s fanúšičkou!
Zdielať na

Ako toto predýcha jeho krásna žena?! Hviezdny spevák zverejnil video ako sa bozkáva s fanúšičkou!

Archívna reportáž

Niet pochýb, že hviezdy šoubiznisu si musia budovať imidž, ktorý od nich fanúšikovia očakávajú. Sexi spevák Enrique Iglesias (47) v tom má jasno - jednoducho musí byť latino lover. Azda na každom koncerte to aj dokazuje, keď ochotne objíma, ale aj bozkáva svoje fanúšičky. No teraz to už podľa mnohých prehnal.

​Enrique na svojom instagramovom profile zverejnil video, kde sa na neho vrhla zapálená fanúšička a evidentne jej nestačil bozk na líco. Keď ho chcela pobozkať na ústa, najprv sa uhol, no keď to spravila druhýkrát, už jej zovretiu neušiel a ich pery sa spojili. Ako bolo z videa zjavné, fanúšička sa ho nechcela pustiť a mal čo robiť, aby sa vymanil z jej objatia. Odchádzal ale v dobrý nálade a šibalsky vyplazil jazyk.

Z popisu k videu je zrejmé, že sa to stalo v piatok v Las Vegas a Iglesias sa evidentne nijako nepokúša video zatajiť, naopak, zrejme to pochopil ako dobrú príležitosť, dokázať svoju povesť "latino lovera". V skutočnosti to ale zrejme nebude také horúce, keďže je už vyše 20 rokov zadaný.

Pri nakrúcaní tohto klipu preskočila iskra:

Spevák sa dal pri nakrúcaní klipu k piesni Escape v roku 2001 dokopy s niekdajšou tenistkou, ktorá sa ale viac, ako výkonmi na kurte, preslávila krásou - Annou Kournikovovou (41). S rodenou Moskovčankou má Iglesias 3 deti, 4-ročné dvojičky Nicholasa a Lucy a dvojročnú Mary. Hoci sa nikdy nevzali, ich vzťah sa zdá byť pevný a ako sami hovoria "sú v pohode". Azda Anna predýcha aj toto Igelsiasove videjko.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Príspevok má na sociálnej sieti viac ako polmilióna zhliadnutí a neuveriteľných vyše 18-tisíc komentárov so zmesou rôznych názorov. Jeden z nich znel: "Také šťastie! Ste pre svojich fanúšikov najlepší!" Druhý vinil z násilia fanúšičku, no vinu videl aj v spevákovi: "Bola naozaj agresívna. Aj tak jej nemal dovoliť, aby ho pobozkala, keďže je zadaný." No a mnohí ľutovali Annu, pričom jedna z nich napísala: "Ako to preboha Anna vydrží?" Ďalšia pridala: "Som zmätená.... Anna je s tým v pohode? Ja by som nebola". Niet pochýb, že si Anna na tieto manželove "imidžovky" už zvykla, napokon, zrejme ju to veľmi trápiť nemusí, keď sa k nej s láskou vracia už vyše 20 rokov. Ale ktovie, ako by to Enrique vydržal, ak by sa to dialo nebodaj naopak...

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie