Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Nepodarená plastika?! Sexi herec priznal, čo je za jeho zmeneným vzhľadom!
Zdielať na

Nepodarená plastika?! Sexi herec priznal, čo je za jeho zmeneným vzhľadom!

Archívna reportáž

Napriek svojmu mladému veku zažiaril americký herec Zac Efron (34) už v mnohých filmoch, ako sú napríklad  High School Musical, muzikál Hairspray, komédia Znovu 17, Silvestrovská noc, Šťastlivec, Susedia na odstrel, Dirty Grandpa či Baywatch. Najnovšie sa má objaviť vo filme The Greatest Beer Run Ever (Najväčšia pivná jazda všetkých čias) po boku Billa Murraya a Russella Crowea , ktorá sa teraz pred premiérou propaguje vo veľkom. Na propagácii sa podieľa aj Zac, ale mnohých zarazilo, ako sa mu zmenila tvár.

​Zac patril medzi najsexi hercov mladej generácie a v Pobrežnej hliadke z neho bola vo vytržení nejedna mladšia či staršia dáma. No zmena, ktorá sa udiala na jeho tvári, teraz dostala mnohých do rozpakov. Zdá sa totiž, že Zac podľahol vábeniu plastickej chirurgie.

Populárny herec však tieto špekulácie rázne popiera. "Je to smiešne.Povedala mi to moja mama. Nikdy som nečítal internet, takže ma to vlastne ani nezaujíma," povedal na margo klebiet o plastike pre Entertainment Tonight a opísal, o čo v skutočnosti šlo. Mal si vraj rozbiť čeľusť po tom, ako sa pošmykol vo svojom dome v Los Angeles. "Znie to hlúpo, ale keď som doma bežal, šmykol som sa na mláčke vody a treskol som sa o žulovú fontánku. Bol som chvíľu v bezvedomí, a keď som sa prebral, brada mi úplne visela. Pri zrastaní potom svaly nabrali na veľkosti, a preto teraz vyzerám inak," zveril sa herec s nepríjemnou nehodou. 

Pozrite si upútavku na najnovší Zacov film:

Po nehode mu museli veľkú ranu zašívať, no čeľusť mal istý čas aj zadrôtovanú. Pravidelne chodil na fyzioterapiu, ale minulý rok, keď cestoval po Austrálii a nakrúcal druhú sériu seriálu Down to Earth, si musel dať prestávku. To ale spôsobilo, že mu živelne narastajúce svaly zmenili čeľusť. "Jednoducho vyrástli. Sú naozaj veľké," konštatoval herec s tým, že on sám si to ale nevšimol, pokým mu to nepovedala mama. Zac vyzerá skutočne zvláštne, zdá sa, že tvar zmenili aj jeho pery, no neostáva iné, ako mu veriť jeho neobvyklú verziu.

Zac akoby ostarol o 10 rokov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gossip Room (@gossiproomoff)

Efron sa ale mení aj v súkromnom živote. Počas pandémie sa utiahol sa do ústrania v Byron Bay, plážovom raji v Austrálii. Netýral svoje telo tréningami, ani diétami, ktoré mu škodili, spával na hojdacej sieti na stromoch. Kúpal sa pri mesačnom svite s fosforeskujúcim planktónom, ako to poeticky opísal, a nechodil veľmi na verejnosť. "Ľudia vo veľkých skupinách spúšťajú moju agorafóbiu," tvrdí, ale napriek tomu je pri stretnutí s nimi vždy ústretový.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie