Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Stačilo priznanie o vibrátoroch a Bohuš Matuš sa nezastaví! Nastala poriadna zmena!
Zdielať na

Stačilo priznanie o vibrátoroch a Bohuš Matuš sa nezastaví! Nastala poriadna zmena!

Zdroj: Instagram/BM

Ešte začiatkom jari pozvali manželský pár, speváka Bohuša Matuša (48) a jeho mladú manželku Luciu (18) do istej televíznej relácie s pikantnou témou - sex. Vraj netušili do čoho idú, boli zaskočení natoľko, že chceli odísť, no napokon zostali. Odpovedali na odvážne otázky divákov, napríklad čo ich priťahuje, či vzrušujem Bohuš sám seba pohľadom do zrkadla, no padla aj otázka na telo, ako zvláda spevák veľký vekový rozdiel s partnerkou v posteli. Odpovedal pohotovo príbehom o drevenom robertkovi...

​V spomínanej historke spevák zaperlil priam tínedžerským humorom: "Existujú rôzne príbehy a poznám jednu rodinu, kde muž všetko nezvládal, a tak v dielni vyrezal, pretože to bol kutil, robertka. Uspokojil ženu tým robertkom." Na to sa ho Lucia s prekvapením neveriacky spýtala, či ozaj z dreva. "No, mal to všetko ohobľované. Takže potom bola veľmi spokojná a sú spolu dodnes," odpovedal jej Bohuš. V druhej epizóde zas tvrdil, že v ich rodine je pod papučou, jednoducho vždy niečo "zadrie", aby si získal pozornosť. "Je o nás obrovský záujem a ja sa tomu ani nečudujem, priatelia. Pretože taký úkaz, ako som ja a moja krásna žena Lucie, ste nevideli ani v Poľsku, Maďarsku, Rumunsku, jednoducho nikde. Takže sa máte na čo tešiť," zveličoval opäť raz spevák, pôvodne vyučený kominár. 

No po zistení, že tieto Bohušove šplechy skutočne išli do vysielania, sa vraj manželia sa cítili byť oklamaní. V televízii ale tvrdia, že nič bez ich vedomia nespravili a o všetkom boli Matušovci informovaní. Po odvysielaní relácie s háklivou témou bol vraj Bohuš Matuš veľmi prekvapený reakciou jedného usporiadateľa predstavenia, kde mal účinkovať. "Bohužiaľ mi jedno moje vystúpenie už kvôli tomu zrušili a ja som pre to prišiel o peniaze," požaloval sa koncom apríla v rozhovore pre eXtra.cz. "Celkom to nechápem. Veď som tam nehovoril nič zlé. Dokonca mi volajú aj rôzni ľudia a hovoria , že som tam bol vtipný," dal najavo svoje sklamanie z reakcie zrejme konzervatívneho organizátora.

Matušovci už stihli nahrať so svojou malou dcérkou jej prvú pieseň s názvom Hajej dadej: 

Hoci sa Bohušovi spočiatku zdalo, že na to doplatil, počase sa situácia celkom obrátila. Či to súviselo s jeho účinkovaním v spomínanej relácii a niekomu sa pozdávali jeho vtípky o vibrátore a podobne, ale jasné nie je. V každom prípade, začali sa mu hrnúť pracovné ponuky a má problémy ich všetky stíhať. "Veľmi si užívam svoju malú dcérku, ale zároveň mám strašne veľa vystúpení. Zatiaľ sa mi to darí skĺbiť dokopy. Ale je to lepšie ako predtým. Ako o nás stále niekde písali, a ja som koľkokrát nebol celkom rád, tak je oveľa viac vystúpení. Platia viac a je toho určite dvakrát viac ako pred covidom," zveril sa spokojný Bohuš Matuš, ktorému evidentne jeho stratégia - zaujať za každú cenu - celkom dobre vychádza.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie