Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Je to fakt ON?! Spevák slávnej chlapčenskej kapely ukázal na koncerte svoju druhú tvár!
Zdielať na

Je to fakt ON?! Spevák slávnej chlapčenskej kapely ukázal na koncerte svoju druhú tvár!

Zdroj: Instagram/DJ

Veľké prekvapenie pripravil fanúšikom spevák Duncan James (44) z popovej kapely Blue návštevníkom vystúpenia na Manchester Pride. V ženskom oblečení a celkovom outfite bol skoro na nespoznanie. Duncan tento rok vystupoval v drag oblečení na podujatiach Pride po celej krajine. Minulý mesiac sa zveril s tým, aké dôležité to pre neho bolo na jeho vlastnej ceste ku coming outu o svojej sexualite. V roku 2009 sa po prvýkrát priznal, že je bisexuál, neskôr v roku 2012 svojmu kolegovi Webbovi povedal, že je homosexuál, ale stále má intímny pomer aj so ženami, ktoré ho priťahujú. S jeho expriateľkou Cleire má dcéru Tianie Finn, ktorá sa narodila vo februári 2005.

​Jeho coming out bol vraj "najlepšou vecou, akú kedy urobil po rokoch života v lži." Na pódium v Manchesteri Duncan vyšiel v čierno-červenom korzete, s čiernymi nohavičkami a sieťovanými pančuchami s podväzkami. Sexi súpravu doplnil čiernymi koženými manžetami na predlaktiach a čiernou parochňou. Nechýbali umelé riasy a na výrazný mejkap, typický pre drag queen. Jediným identifikačným znakom bolo tetovanie na jeho hrudi a na ruke. Skalní fanúšikovia Blue preto iste hneď spoznali, že ide o Duncana Jamesa v prestrojení. "Teraz predvádzam hity Blue a piesne z hudobného divadla v plnej paráde. Milujem to. Robiť drag je také oslobodzujúce. Je to ako nosiť táborový kostým Supermana - cítite sa tak posilnení," zveril sa spevák pre The Mirror.

​Potom pokračoval vo svojom vysvetľovaní: "Trvalo mi dlho, kým som sa cítil úplne pohodlne. Pamätám si, že keď som bol prvýkrát v Blue, kolovali o mne všetky tie fámy, že chodím s mojimi kamarátkami Geri, Martine a Tarou, a mne sa uľavilo. Hral som Pride s Blue a cítil som sa pritom ako pokrytec, pretože všetci oslavovali svoju sexualitu a ja som bol stále v utajení." Duncan účinkoval v rokoch 2016 až 2018 v seriáli Hollyoaks. V októbri 2019 účinkoval v dvoch epizódach reality show First Dates Hotel, v ktorých mal svoje prvé verejné rande ako homosexuál.  V tom čase zverejnil fotku, na ktorej sa túlil k Rodrigovi Reisovi pôvodom z Brazílie s popisom: "Nenašiel som lásku v šou, ako ste videli, ale našiel som niekoho výnimočného, ​​kto ma aj naďalej robí veľmi šťastným mužom..." a dodal že je "hrdý na to, že je gay." Žije s ním doteraz.

James Duncan oslavuje Gay pride hitom Toma Jonesa:

Vo februári hovoril otvorene o svojej homosexualite v podcaste Johnnyho Seiferta Secure The Insecure. "Predtým som sa veľmi bál vyjsť s tým von. Myslím, že programy ako Ru Paul's Drag Race mi veľmi pomohli. Keď som sa pred dvanástimi rokmi priznal, bolo to v období môjho života, keď som si myslel, že som na to pripravený. Keď sa vrátime o 20 rokov späť, v televízii v tomto smere neboli žiadne takéto programy ani queer ľudia," zveril sa. V máji 2019 v odpovedi na otázku, čo pre neho znamená byť homosexuálom, James uviedol: "V dnešnej dobe by to pre ľudí nemalo znamenať nič. Ste tým, kým ste. Mali by sme sa zbaviť označovania, naozaj. Byť tým, kým ste, je dosť dobré, a nech ste akýkoľvek, ľuďom by to malo vyhovovať. Jednoducho spolu všetci vychádzajme a buďme všetci šťastní."

James s partnerom Rodrigom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Duncan James (@mrduncanjames)

Pripomeňte si jeden z prvých hitov kapely Blue, s ešte mladučkým Duncanom:

Súvisiace články

Najčítanejšie