Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Trpká téma u Matušovcov! Plány na druhé dieťa padli!
Zdielať na

Trpká téma u Matušovcov! Plány na druhé dieťa padli!

Zdroj: Facebook/BM

Po prvej eufórii z narodenia dieťaťa s plánom na rýchly príchod ďalšieho sa manželia Matušovci začali na rodičovstvo pozerať racionálnejšie. Lucia (19) bola často s dcérkou Natálkou doma sama, keďže Bohuš (49) musí na rodinu zarábať, a preto berie všetky ponuky na koncertovanie a účinkovanie v muzikáloch. Aj keď jej pomáha s malou mama, popri svojom zamestnaní nemá na vnúča až tak veľa času, ako by dcéra potrebovala. Najmä keď začala Lucia pociťovať po pôrode problémy s pruhom. Kvôli tomu musela vlani koncom júna podstúpiť operáciu, ale ako sa neskôr ukázalo, nedopadla veľmi dobre a nedávno ju operovali opäť. Plány na druhé dieťa tak išli do úzadia.

​S ďalším dieťaťom sa už veľmi neponáhľa ani Bohuš Matuš. "Bohužiaľ, moje plány na druhého potomka narušila nedávna reoperácia brušnej prietrže mojej manželky, takže s týmto musíme počkať," zdôveril sa pre ŽivotvČesku.cz nadšený otecko dcéry Natálky. Prvá operácia, ktorú Lucia podstúpila v štátnej nemocnici, nedopadla tak, ako by mala, a preto nedávno vyhľadala súkromnú kliniku, kde sa to snažili napraviť, ale nielen to. "Robili mi tú prietrž a potom hrbol na nose, ktorý mi dávali preč. Všeko bolo v rámci jedného zákroku. Neviem presne, ako dlho to trvalo, pretože som potom ešte dosť dlho dospávala, ale hodinu a pol určite. Prekvapivo to vôbec nebolelo," vysvetlila, čo všetko sa pritom dialo.

Bohušova manželka má už aj iné ambície, ako byť len doma na materskej a starať sa o dieťa a domácnosť. Vlani na jeseň šla na konkurz do muzikálu, kde jdruhe babau však nevybrali a začiatkom tohto roku nahrala singel. Z jej spevu je Bohuš Matuš nadšený. Talent na spev po rodičoch podedila aj ich malá Natynka, ako sa pochválil pyšný otecko. Lucka tak zo svojho prvotného nadšenia pre deti teraz upustila nielen kvôli popôrodným komplikáciám s herniou. "Trochu som si to rozmyslela. A nesúvisí to s tým, že to teraz bolo nejako náročnejšie. Chcem si teraz užiť Natálku. Moja kamarátka má medzi deťmi dvojročný rozdiel a staršie dievčatko neposclúchalo. Vyžaduje pozornosť všade, kde môže. Tá mamička to má ťažké. Takže si hovorím, že s ďalším dieťaťom počkám do štyroch, piatich rokov Natálky," rozmýšľa po týchto skúsenostiach kamarátky.

Vypočujte si pieseň od Lucie Matušovej s názvom Modlitba:

Bohuš vníma ako hlavnú príčinu odloženia ďalšieho tehotenstva najmä zdravotnú stránku. "Musíme počkať najmenej rok, kým sa všetko, čo sa po zdravotnej stránke u Lucky skomplikovalo, zahojí. Má za sebou dve operácie prietrže, pričom tá  prvá z nich sa príliš nepodarila. Snáď o rok to bude ohľadom potomka v tomto smere možné. A ak sa všetko podarí, tak ak to bude chlapček, tak by sme boli veľmi radi. Keby to bolo dievčatko, tiež by sme boli šťastní, ale osobne by som si prial chlapca, ktorý by dostal meno Bohoušek," zveril sa spevák. Zatiaľ sa tak môžu naplno venovať dcérke, ktorá skutočne veľmi pekne napreduje a na 1,5 roka je mimoriadne šikovná - najmä čo sa týka spevu a výslovnosti.

Malá Natynka chuť do spevu zdedila po oboch svojich rodičov:

Súvisiace články

Najčítanejšie