Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zázračné dieťa alebo nekritickí rodičia? Matušovci dali 20-mesačnú dcérku s TÝMTO výkonom na sociálnu sieť!
Zdielať na

Zázračné dieťa alebo nekritickí rodičia? Matušovci dali 20-mesačnú dcérku s TÝMTO výkonom na sociálnu sieť!

Zdroj: Instagram/BM

Ako to už býva, rodičia vidia hlavne vďaka tomu, ako rýchlo rastú ich deti, že aj im akosi rýchlo pribúdajú roky. Iste si to uvedomuje aj spevák Bohuš Matuš (49), ktorý by mal na budúci rok osláviť päťdesiatku. Otcom sa stal iba pred vyše rokom a pol, ale o to viac to prežíva. Dcérka Natálka je rozkošná a ako jemu, tak aj mame Lucii (19) robí veľkú radosť. A najväčšie nadšenie panuje z toho, že už v takom útlom veku vie dievčatko veľmi pekne spievať.

​Natynka, ako ju volajú, mohla zdediť pekný hlások a hudobný sluch ako po otcovi, tak aj po mame, ktorá študovala spev na konzervatóriu, kým školu pre tehotenstvo neprerušila. Odmalička túžila účinkovať v muzikáloch, no doteraz nenabrala odhodlanie, aby si školu dokončila, ale zato si trúfla minulý rok na konkurz do muzikálu, hoci neúspešne, a začiatkom roka na nahranie singla. Matuš je z nej nadšený, čo hneď povedal aj verejne na svojej facebookovej stránke. "Krásné, Lucinka moja anjelská," vyznal sa z obdivu k manželke.

O svojich speváckych kvalitách nemusí snáď Matuš už nikoho presviedčať, s uznaním sa o ňom vyjadroval aj Karel Gott, ktorý ho vraj považoval za jediného možného nástupcu. Spev je jeho vášeň, ale aj zdroj zárobkov. Aby mal hlasivky v dobrej kondícii, musí si ich neustále precvičovať, aj doma. Veľakrát si doma pospevuje aj Lucia. Takto vlastne zároveň prirodzene stimulujú dcérkin hudobný sluch a výsledky sa rýchlo prejavili. "Veľmi rada počúva a už teraz opakuje a chytá niektoré noty, takže som za ňu veľmi šťastný. Keď pustíme hudbu, hneď začne tancovať," popýšil sa Matuš svojím malým pokladom krátko pred jej vlaňajšou oslavou prvého roku.

Vypočujte si spev maličkej Natalky Matušovej v piesni Hajej Dadej:

Po ôsmich mesiacoch od narodenín sa už aj rozhovorila a aj v speve pokročila ešte viac. "Začala hrozne krásne spievať a tancovať, napríklad na pieseň Heleny Vondráčkovej Dlhá noc. Čo sa týka spevu, v repertoári má už hity ako Komáre sa ženili, Pec nám spadla, Pôjdeme na lúku, Až kukučka zakuká a podobne. Má hrozne rada Baby Shark a dokonca spieva aj anglicky," s pýchou prezradil nadšený Bohuš pre eXtra.cz. Jej hlások si možno vypočuť na youtube v piesni Do věží zo slávneho muzikálu Noc na Karlštejně, ale aj v uspávanke, len jej ešte nie je celkom dobre rozumieť pre zlú výslovnosť, no aj tak na 1,5-ročné dieťa hovorí krásne.

Bohuš Matuš je na svoju dcérku veľmi pyšný a každý míľnik zdieľa so svojimi fanúšikmi a sociálnych sieťach: 

Treba uznať, že talent tam rozhodne je, hoci to možno jej rodičia prežívajú trošku viac, určite nejde len o rodičovské "zaslepenie". "Teraz bola mesiac s mamkou na chate u prarodičov a tam úplne rozkvitla a rozospievala sa. Je to naše zlatíčko," s láskou pochválil svoju dcérku hrdý otec. 

Súvisiace články

Najčítanejšie